![]() |
|
![]() |
wm6 5 23547 pl 4 wersje |
[ROM] [WM6.5][23547][PL] - 4 wersje
|
Jako że buildy z gałęzi 235xx wypadły w testach całkiem całkiem, właśnie tych buildów użyłem do tego ROMu. Działa naprawdę przyzwoicie
![]() FIX - NAGRYWANIE FILMÓW - http://www.modaco.pl/showthread.php?tid=...57#pid5157 Lista zmian: + aktualizacja OS do wersji 23547, + aktualizacja Clean RAM do wersji 1.9.6 + domyślnie zaznaczona opcja Połączenie przeglądarki -> Automat. wykryj ustawienia, + domyślnie wpisane Dane właściciela jako Samsung Omnia (przydatne w niektórych aplikacjach ![]() + zmieniony wygląd dialera windowsowskiego, + powrót do starej tapety i wyglądu menu ![]() + w wersji M2D v2.0 i M2D v1.2 domyślnie ustawione Zegar i kalendarz na te z Omnii Lite + wywaliłem BT hc4_inbox, to chyba on powodował problemy z BT... Jeśli ktoś go chce trzeba doinstalować osobno, + zmieniony wygląd czat sms, + domyślnie wyłączone budziki w Zegarze Samsunga, + dodano katalog My Documents/Moje Dzwonki Znane błędy: - Standardowo nie działa mysz optyczna, - Czarny pasek przy połączeniu przychodzącym na Dialerze z Omni Lite, (też już standard), - Nie bardzo błąd... ale nie doszedłem do zrobienia porządku w Menu i zrobienia katalogu Tools ![]() Uwaga ! W wersji M2D v1.2 może podczas pierwszego uruchomienia "schować się" XDA_UC w tle za manilką... aby go uruchomić należy wejść w Menagera Zadań i wybrać ten proces... Screens: Świerze linki: Kod: http://www.modaco.pl/Thread-ROM-WM6-5-23547-PL-4-wersje?pid=42396#pid42396 PAMIETAJ... UŻYWASZ MODYFIKOWANEGO ROMU NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOŚĆ !!
Każdorazowe wgrywanie ROMu możne UBIĆ TWOJ TELEFON !! Zastanów się 2 razy nim to zrobisz... !! Zaleca się zrobienie kopii zapasowej Mojej Pamieci przed wgraniem ROMu !! S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
plusik za nowy romik, właśnie wgrałem najnowszą wersję normal, zdziwiło mnie na początku jedno
xda_uc w ogóle się nie uruchomił i nie ma go w menadżerze zadań (nie ma go w tle) świetnie wygląda te nowe menu start testuje dalej
pytałem sie o to ale chce miec pewność - ten rom jest bardziej aktualny od 28230 pomimo, że jego oznaczenie sugeruje że jest jakoby wcześniejszy ;-).
A i czy jest nadal problem z wielką czcionką w aparacie ;-)
Will there be 23547 roms possibly in an English version?
To inna gałąź w WM6.5
Więc z romów Ryrzego w tej gałęzi tak ![]() (sorki ale nie pamiętam który build pod jakie COM podlega)
Pomogłem?Cieszę się.Możesz kciuka w górę kliknąć
![]() ![]()
Baaaardzo duży + za tą tapetkę
![]() M2D v2 idzie jak krew z nosa ![]() Pomogłem? Kliknij
![]() ![]()
ten czy 28230? który lepszy? Ryrzy?
![]()
Zobacz na datę kiedy TEN rom się pokazał a 28230...
Pomogłem? Kliknij
![]() ![]()
Wgrałem wersję M2D i działa całkiem całkiem. Ram na poziomie 42-43mb...
I pierwsza drobnostka, niepotrzebny slider (wina mui?): ![]() Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości