![]() |
|
![]() |
wm6 5 21885 plk angelus |
[ROM] [WM6.5] [21885] [PLK] Angelus
|
ROM: WM 6.5 PLK
Build: 21885 (belka na górze) Typ: Moim zdaniem UL Nazwa własna: Angelus_6521885 Status: RC A co ja mogę powiedzieć więcej o tym romie. Błędy jakie znalazłem przy tworzeniu już zdążyłem usunąć i naprawić. Czy wszystkie? nie wiem, jeśli coś znajdziecie - dajcie znać a w miarę możliwości usunę to. Co usunąłem: Praktycznie wszystko. Z Samsungowskich dodatków nic nie zostało bo i tak uważam, że te rzeczy są bez sensu, a mają lepsze zamienniki. Co zmieniłem:
Uwagi:
A teraz to co chyba wszystkich najbardziej w ROMie interesuje: No i same pliki: -Wersja dla Grand Prix: Kod: http://www.multiupload.com/C56J7R9RAU -Wersja EXE ![]() Kod: http://www.multiupload.com/Z6P50MAVVQ No i jakże mógłbym zapomnieć: "LISTA PŁAC"
Tak jak obiecywałem, naprawy błędów:
NIE PONOSZĘ ŻADNEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA ROM!! ROBISZ TO TYLKO I WYŁĄCZNIE NA WŁASNE RYZYKO!!
Cyferki wyglądają przyjaźnie
![]() Ale z czystej ciekawości spróbuję ![]() Zastanawia mnie ten wysyp kucharzy i900 po odejściu Ryrzego i Mietasa ![]() ![]() A jeszcze bardziej zastanawia mnie dlaczego nie dodajecie tych wspaniałych wypieków na modaco.com.. przecież tam nie ma prawie romów Lite... Chyba że WWE to bariera. Anyway, Angelus - respect za Twoją pracę ![]()
Adaho0_
Spojrzał Bóg na posty nasze, usiadł i zapłakał... Lepiej zostać na lodzie niż wdepnąć w g... , ślisko tak samo ale za to pachnie zdecydowanie lepiej.
nie wiem jak u was ale u mnie po zainstalowaniu tego caba dalej nie działają te ustawienia:/
(07-06-2010, 06:21 AM)fkamcio napisał(a): nie wiem jak u was ale u mnie po zainstalowaniu tego caba dalej nie działają te ustawienia:/ a próbowałeś rozpakować tego caba, zmienić nazwy i wrzucić ręcznie do windows? Wybaczcie, jestem świeżo upieczonym i napewno jeszcze nie dopieczonym kucharzem, dlatego zdarzają się jeszcze dość duże błędy u mnie ![]()
nie próbowałem tak
![]()
luzem Panie
![]() ![]()
angelus01, bardzo dobra robota. masz ode mnie +. oby tak dalej
![]() gdybyś miał jakieś pytania, wal śmiało na GG. postaram się pomóc w miarę możliwości.
Lumia 520, WP8
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości