![]() |
|
![]() |
wm 6 5 angelus jh1 v 1 2 final |
[ROM] [WM 6.5 ]Angelus JH1_V 1.2 FINAL
|
ROM: WM 6.5 PLK
Build: 21916 (belka na górze) Typ: Angelus Normal Nazwa własna: Angelus_V1.2 Status: FINAL Przesiadłem się na nową omnię i nie mogłem wytrzymać. Musiałem zrobić swój ROM i oto i on.
ROM jest oparty na bazie JH1, natomiast build jest zmieniony i w tym przypadku na 21916 - najnowszy jaki miałem z górną belką. Tym razem wyszedł mi ROM typu normal - ma on w sobie prawie wszystko to, co jest użyteczne. Nie ma w nim żadnej aplikacji, której sam bym nie używał.
Co usunąłem: Praktycznie wszystko. Z Samsungowskich dodatków nic nie zostało bo i tak uważam, że te rzeczy są bez sensu, a mają lepsze zamienniki.
Co zmieniłem/dodałem:
Klawisze:
==Wersja V1.2 - FINAL==
Rom mam już na swojej omni, bo robiłem ostatnie testy. Z tego powodu nie robiłem zdjęcia osiągów, bo mam już w pełni skonfigurowany pod siebie telefon. Dlatego też tylko piszę jakie są parametry RAM`u i pamięci
Przechowywanie danych:
Razem: ~321MB Używane: ~41MB Wolne: ~280MB Program: Razem: 151,26MB Używane: ~50,36MB Wolne: ~102,32MB No i same pliki: Kod: http://www.multiupload.com/PAF1Z9MDJW Hasło: Kod: www.eOmnia.net No i jakże mógłbym zapomnieć: "LISTA PŁAC", czyli bez kogo by ten ROM nie powstał
NIE PONOSZĘ ŻADNEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA ROM!! ROBISZ TO TYLKO I WYŁĄCZNIE NA WŁASNE RYZYKO!!
W pierwszym poście finalna wersja ROM`u
Szybkie pytanko... Po co usuwałeś Office'a?
Omnia II | Galaxy S + Galaxy 3
Były m.in. iPhone 3G, Diamond, Kaiser, Wizard i Hero, a ponadto ogromna ilość innych...
PopaY bo IMHO jest do dooopy...ma tyle braków że nawet się go używać nie da. osobiście polecam SoftMaker Office 2010 który dla mnie jest niezastąpiony
Tak masz rację, ale z tego co wiem jest on chyba płatny. A to dla wielu osób jest przeszkoda.
![]() ![]()
A możesz wrzucić tą wersję (portable) gdzieś na serwer ?
wiesz co, teraz testowałem wersję z eOmnia czyli chyba najnowszą i też działa. fakt, jednak wymaga rejestracji ale są też i klucze podane więc żaden problem. a jeśli chcesz portable to po prostu zainstaluj na mojej pamięci i tyle
![]() Kod: http://eomnia.net/showthread.php?tid=2201]Soft Maker EDIT: wybacz, zapomniałem się ![]()
ok, dzięki.
Faktycznie ten soft ma potencjał.
Brak ikony baterii, nie wiadomo ile tej baterii zostało. Zbyt nieczytelna klawiatura, wszystko jakieś takie ciemne, no i ten Wiedźmin - dziecinada... Po kilku dniach niestety się z nim pożegnałem.
Pzdr.
Omnia II | Galaxy S + Galaxy 3
Były m.in. iPhone 3G, Diamond, Kaiser, Wizard i Hero, a ponadto ogromna ilość innych... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości