11-04-2011, 05:07 PM
![]() |
|
![]() |
nightly grj90 cyanogenmod 7 samsung galaxy s |
[ROM] [NIGHTLY][GRJ90] CyanogenMod 7 Samsung Galaxy S
|
Nie ma kodeków, wgraj sobie mx player lub zmień rom na miui też oparty na cm ale więcej możliwości zmiany wyglądu
![]() ![]()
witam
szybkie pytanie. Miałam rom ale jedna rzecz mnie powaliła. czy wam tez nie zabija aplikacji ?? wgrany był android killer coś tam nie pamiętam do końca ![]() ale wyglądało to tak ze zabijałam aplikacje a one po chwil znowu same się otwierały (tak mi się wydaje)
Bo będą się uruchamiały w tle ale są nie aktywne, bynajmniej na jvt mam tak że jak ubije proces top po dłuższym czasie i tak będzie aktywny ale nie obciążający procesora (brak komsumpcji baterii) tak mi się wydaje
Walczyć z procesami (w większości) przy pomocy autozabijaczy nie ma sensu. Głównie właśnie ze względu na baterię, bo procesy i tak będą się uruchamiały samoczynnie, będą zabijane i znów się uruchomią, i tak w kółko. Jeśli nie chcesz, żeby jakiś proces/aplikacja się uruchamiały, polecam Startup Advisor, zabezpiecza wybrane aplikacje przed startem przy uruchomieniu telefonu, a potem pilnuje, żeby same się nie włączały. Podobną, a nawet bardziej rozbudowaną funkcjonalność ma Gemini App Manager (czy jakoś tak) ale Startup Advisor jest ZNACZNIE prostszy w obsłudze.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Witam
a jak jest z factory reset który uruchamia się tym kodem " *2767*3855# " który wpisujemy w dialerze , po wspisaniu go nic się nie dzieje a na innych romach robił sie właśnie FR
podobno na cyjanie nie dzialaja te kody, probwalem tez kiedys na miui tez nie dzialalo, pozostaje Ci zrobic wipe i formas pamieci wewnetrznej z poziomu telefonu na to samo wyjdzie..
USSD nie działa i na CM i na MIUI.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Format sam Sobie daj Plusa !!
Końcowo do mnie nie przemawia cały czas ten rom
to trzeba zmienic a nie marudzic
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości