![]() |
|
![]() |
eclair2 1 eje1 sdmod |
[ROM] Eclair2.1 EJE1_sdMod
|
UWAGA
Wygrywając modyfikowany soft możesz uszkodzić swój telefon zamieniając go w bezużyteczną cegłę, zmian dokonujesz na własną odpowiedzialność Rom bazuje na sofcie 2.1 JE1 Wymagania Czysty rom 2.1 Root LK 2.xx (najlepiej LK2.08) Kod: http://www.przeklej.pl/plik/i5700-lk2-08-pda-7z-001apc81c40i Jak instalować Pobrany rom wgrywamy na kartę pamięci. W trybie recovery użyć opcji aplly any zip from sd Wybrać plik SamdroiDMod_Update.zip i zatwierdzić przyciskiem Home. Czekać aż się wgra 2-3 minuty. Po wgraniu telefon może się długo uruchamiać ok 5-10 minut, jeśli nie będzie chciał się włączyć należy zrobić Wipe. Co zawiera rom Linux Kernel LK2.07.beta1 Superuser.apk - kontroluje dostęp innych aplikacji do roota LauncherPro.apk - Home XDA [email protected] + Contacts.apk (details) - zmodyfikowana wersja Market, Gmail, GTalk, Maps, YouTube.apk - aplikacje Google Samdroid tools - app2sd Calculator.apk - kalkulator Gallery.apk - galeria DeskClock.apk - zegarek i budzik LatinIME.apk - klawiatura systemu android MidpPlayer.apk (Java VM) - mobilna java, dla tych co potrzebują MyFiles.apk - menedżer plików samsunga VoiceRecorder.apk - dyktafon VoiceSearch.apk - wyszukiwanie głosowe Facebook client - aplikacja facebooka EStrongs File Explorer - menedżer plików Screeny dodam jutro bo już nie chce mi się robić ![]() Download Kod: http://www.megaupload.com/?d=G7AH6XZX Pomogłem? Kliknij
![]() ![]()
Dobrze że coś się dzieje w kwestii i5700
![]() Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
No tak ktoś musi coś zacząć robić
![]() ![]() Pomogłem? Kliknij
![]() ![]()
Wgrałem i testuję. Launcher Pro przeterminowany ale z Root Explorerem i zainstalowaniem innego + Home Switcher można go wywalić i zaktualizować na nowszy. Poza tym rom niezły.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Pierwszy rom który zmajstrowałem
![]() Pomogłem? Kliknij
![]() ![]()
Teraz sam sobie ugotowałem SDM'a
![]() Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Po ugotowaniu romu możesz appsy wrzucać do archiwum, tylko muszą być odpowiednio podpisane
![]() Pomogłem? Kliknij
![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości