W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
zainstaluj jeśli jeszcze nie masz najnowszy ROM MM dla Honor7 - na chwilę obecną beta B320
zainstaluj jeśli jeszcze nie masz najnowsze recovery TWRP dla Honor7
pobierz i skopiuj na telefon ROM YodaROM_vx.x.zip
zresetuj telefon do recovery,
wykonaj backup ROMu jeśli trzeba,
wykonaj wipe system/cache/dalvik i data - nie wymagane, powinno działać bez problemu bez wipe !
zainstaluj YodaROM_vx.x.zip i zresetuj telefon...
odczekaj kilka chwil podczas pierwszego uruchomienia i ciesz się Yoda ROM na swoim Honorze 7
Lista zmian
Cytat:v2.0 - 20 Marzec 2016
dodano Aroma installer - wielkie dzięki dla kac222!!
aplikacje email oraz file manager wróciły do ROMu - do wyboru w AROMA,
aktualizaja pliku hosts,
dodano Nova Launcher - do wyboru w AROMA
przyspieszony format systemu podczas instalacji,
poprawki w pliku update-script,
v1.0 - 16 Marzec 2016
pierwsze wydanie ROMu,
Błędy
Cytat:
Po instalacji ROMu przez AROMe może wyskoczyć błąd "Error executing updater binary in zip 'xx'" - nie przejmować się tym, restart i ROM się odpali,
Podczas instalacji może zrestartować się recovery - problem z AROMA installerem, występuje bardzo rzadko - zrobić reboot recovery i instalować jeszcze raz, będzie ok,
Po instlacji opcji Nova Launcher i powrotu do EMUI czasem włącza się tryb prosty launcher - aby naprawić trzeba w ustawieniach wybrać TRYB PROSTY - ZAPISAĆ, a następnie TRYB STANDARDOWY - ZAPISAĆ
Ty mi powiedz
Do zrobienia
Cytat:
Aroma installer,
Deodex,
zasugeruj coś
Jeśli podoba Ci się moja praca, postaw mi wirtualne piwko
Proszę nie kopiować tego tematu na inne fora bez zgody autora !
Custom Roms/Kernels come without warranty. They are tested before release but something always can go bad. So if you broke your phone or you got fired because the alarm didn't rang - IT IS NOT MY PROBLEM!
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Liczba postów: 4,653
Liczba wątków: 267
Reputacja:
11,440 Telefon: S9+ ROM: XEO 8.0 Tablet: Prestigio PMP5870c ROM: Yoda v4.0 4.1.1
Update !
v2.0 - 20 Marzec 2016
dodano Aroma installer - wielkie dzięki dla kac222!!
aplikacje email oraz file manager wróciły do ROMu - do wyboru w AROMA,
aktualizaja pliku hosts,
dodano Nova Launcher - do wyboru w AROMA
przyspieszony format systemu podczas instalacji,
poprawki w pliku update-script,
Znane Błędy
Po instalacji ROMu przez AROMe może wyskoczyć błąd "Error executing updater binary in zip 'xx'" - nie przejmować się tym, restart i ROM się odpali,
Podczas instalacji może zrestartować się recovery - problem z AROMA installerem, występuje bardzo rzadko - zrobić reboot recovery i instalować jeszcze raz, będzie ok,
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!