[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
i9300xxugmj9 android 4 3

[ROM 4.3.x] I9300XXUGMJ9 Android 4.3
Model: GT-I9300
Kraj / Operator: Wielka Brytania
Product Code: BTU
PDA: I9300XXUGMJ9
CSC: I9300OXAGMJ9

Download:
Kod:
http://www.hotfile.com/dl/254636127/beaf159/I9300XXUGMJ9_I9300OXAGMJ9_BTU.zip.html

W paczce jest kustomizacja XEO, także spokojnie można instalowac Big Grin Brak KNOXa jak narazie, ROM uzywa EFS v2.0 takze uwaga na tą partycje, dobrze zrobić sobie backup przed wgraniem
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
Już myślałem, że to Yoda v3.0:-D

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Odpowiedz
Nie mysl tyle Big Grin yoda 3.0 jest na mojej eSce Smile

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
Dawaj testa.

Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Odpowiedz
wlasnie skonczylem... dodaje nowego supersu bo dzis wyszedl updejt i gotowe Big Grin

Odpowiedz
ale w wersji 4,3? jak u Ciebie dlugie wybudzanie z idle ??
Odpowiedz
Ale co w wersji 4.3 ? Moj rom ? Jesli tak to tak 4.3 na bazie tego romu. A wybudzanie z deepsleep gorsze niz w 4.1.2 niestety

Odpowiedz
Ohoooo http://www.sammobile.com/2013/11/13/andr...t-on-hold/ a ja myslalem ze fc ktore mi wyskakuja to ja cos nagrzebalem

Odpowiedz
Olejemy tego 4.3 na razie. .. padaka ze hej... wybudzanie z deep sleep porażka, dzisiaj telefon do mnie, dzwoni a ekran czarny i przycina dzwonek. Z deep sleepa w ogóle nie wybudzil telefonu chyba...

Odpowiedz
ten ROM ma wiele bledow, jedynym ratunkiem niekiedy jest tylko wyjecie baterii, a Samsung to dal jako oficjala...... porazka, ja siedze od kad pojawil sie leak 4.2.2 i chodzi fajnie, nie wiem jak chodzi MG4, ponoc spoko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości