![]() |
|
![]() |
i9100xxlq7 android 4 |
[ROM 4.0.x] I9100XXLQ7 Android 4.0.4
|
|
Oficjalny na Polskę Android w wersji 4.0.4 niebrandowy.
Dostępny w kies i przez OTA. Data wydania: 2012-07-06 Można pobrać z tąd. PDA: I9100XXLQ7 CSC: I9100OXALQ7 Rom oficjalny z przeznaczeniem dla: Polska, Austria, Belgia, Francja, Niemcy, Węgry, Włochy, Hiszpania, Wielka Brytania. ![]() //edit W końcu działa pogoda na ekranie blokady - toż to szok ![]() ![]()
W linku który podałeś piszą że to 4.0.3.
.
Z tego co zauważyłem to są dwie wersje tego romu. Jedna 4.0.3 a druga 4.0.4 na sam pro podobno jest ta nowsza.
No właśnie wcześniej link tam był i pisało 4.0.3.
![]()
.
Sorki za zamieszanie mam nadzieje, że zrzut ekranu rozwiewa wątpliwości. Ja aktualizowałem przez OTA (tzn. z automatu samo się dziś ściągnęło
![]() ![]()
Modem z tego romu.
Kod: http://samsung-updates.com/modem/Samsung-Updates.com-GT-I9100-XEO-I9100XXLQ6_Modem.zip
Witam,
Pozwolę sobie na n00bowe pytanie bo jest to mój pierwszy telefon z androidem :-) Mam teraz XXLPS. Rozumiem że jak zrobię backup danych np. my backup root w full opcji czyli apk plus dane aplikacji (wiadomo, kontrakty, sms też) to po flashu powyższego 4.0.4 pozostaje zrobić root i przywrócić backup? Czy np. dane zostaną i nie trzeba będzie nic przywracać? A może po wgraniu trzeba jeszcze, jak to na Omni bywało, zrobić hard reset? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz :-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Ehhh temat bakapu.
Nie robimy bakapu apek itd. bo FC będą, może jedynie jakieś wiadomości ale nic więcej. Kontakty zaś można na googlu przechowywać. Jak zrobisz na tym romie HR to będzie telefon do serwisu. Powodem jest błąd w kernelu powielany od kilku romów. Więc jeżeli to czysty rom i Siyah kernel zaraz po nim.
.
Ok, dzięki bardzo za odpowiedz!
W takim razie nie ruszam nic bo za dużo czasu zajęłoby instalowanie od nowa tego całego mojego majdanu :-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Bakap działa ale jeżeli instalujesz ten sam rom.
Może ci pójdzie przez OTA instalacja? ![]()
.
| |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości