[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 13 głosów - średnia: 3.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
pytanie rom od malymon

[Pytanie]Rom od Malymon
Cześć wszystkim : )
Mam dość szmieszne pytanie.
Odnalazłem świetny rom. Win 6.5 z Touch Wiz Smile
http://www.modaco.pl/showthread.php?tid=2202
Jak włączyć w tym romie menu? Nie mogę odnaleść żadnego skrótu a klawisz którym się włącza w brandowanych oprogramowaniach menu włącza tam Jakiś dziwny eksplorator plików.
Jeśli w jakikolwiek sposób łamię regulamin to bardzo przepraszam ..

Kornel : )
aa o to Ci chodzi, to jest menu samsunga...nie jest to standardowy windowsowy program...jest to doatek samsunga iw zadnym innym romie podejrzewam tego nie znajdziesz...
w romie cameleon: masz tam skrot w programach. Nazywa sie "Launcher". Możesz sobie go przypisacx do klawisza standardowego. W ustawieniach/osobistych/przyciski.
Jak napisał masza2. Jedna uwaga: w niektórych konfiguracjach oprogramowania ten rom potrafi sie zawiesić (tzw. Sleep of Death), trzeba wtedy go resetować. Jeśli ten problem wystąpi u Ciebie, to zapraszam do pobrania Cameleona2, który będzie pozbawiony tej wady i troszkę przeorganizowany (m.in. Launcher będzie uruchamiany jak w standardzie Samsunga oraz Main Menu pod prawym przyciskiem programowym. Niestety, trzeba na niego jeszcze troszkę poczekać. Zapraszam do śledzenia forum. Smile

P.S. Jak to jest napisane w instrukcji na stronie z Cameleonem: wciśnij dokładnie (najlepiej rysikiem, bo to rom dla fanów WM 6.1) Start w lewym górnym rogu. Po jednokrotnym naciśnięciu włączy Ci się menu WM 6.1, po dwukrotnym - WM 6.5. Smile
Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
Ok poradziłem sobie. Dziekuję : )
Można zamknąć.
Na cameleona 2 z niecierpliwością czekam: )

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości