[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
push mail

Push Mail
Witam.

Czy macie koledzy wiedzę w w/w temacie jak to uruchomić na naszej Omni II, oraz który program to umożliwia?
ja ustawilem sprawdzanie poczty co 5 minut - mi wystarczaSmile
Z tego co pamiętam to ProfilMail coś takiego obsługiwał.
Kod:
http://www.lonelycatgames.com/?app=profimail&page=download&platform=windowsmobile
Próbowałem kiedyś odpalić v.3.26, ale działała żałośnie na WM i pozostałem, na systemowym programie. Najnowsza v.3.28 niestety trial, ale jak Ci się spodoba do kupienia za jedyne 27,99$Confused
(09-28-2010, 08:15 PM)format87 napisał(a): Witam.

Czy macie koledzy wiedzę w w/w temacie jak to uruchomić na naszej Omni II, oraz który program to umożliwia?

A nie jest to związane czasem z tym, że trzeba mieć jako serwer pocztowy typu ms exchange w przypadku wm (darmowy to np. m.google.com)?
Dokładnie trzeba mieć konto na serwerze to wspierającym czyli np. wymieniony gmail i wtedy ustawia się w AS a nie w kontach poczty.
!!! Nie pomagam na PW od tego jest forum !!!

Konto kontem, ale bez programu obsługującego Push co zyskacie?
Przecież Active Sync obsługuje Push. Uzywam z Gmail od kiedy jest to możliwe.

No działa Big Grin, a jak z bateryjką, długo Ci trzyma??
Jako, że używam i900 jak widać z resztą, mnie średnio wytrzymuje 2 dni z rozmowami i SMS plus sprawdzaniem czasu, czy tez czytanie wiadomości via Opera Mini.

Wczesniej tego nie zauwazyłem ale że w menadzerze bezprzewodowym w romach Ryrzego z Sense jest pod wlacznikiem wifi jest push mail tam sobie konfigurujemy mejla jakiego chcemy i mamy push mail na Omnie. Pozdrawiam. Temat można zamknąć.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości