09-11-2011, 07:59 PM
![]() |
|
![]() |
problem z zasiegiem i sms |
Problem z zasiegiem i sms.
|
Mam problem z sms i zasiegiem jak wysylam sms to do osoby dochodzi i jak dzwonie to jest sygnal a jak osoba pisze do mnie i dzwoni to go nie ma, a potem mi przychodzi multum wiadomosci a zasieg ja i druga osoba ma.
Próbowałeś radio zmieniać?
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Mam radio 2.15 zalecane
Jak starą masz kartę sim? Jeśli więcej jak 2 lata to sugerowałbym wymianę.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Karta play 1 miesiac ma
No to w takim razie coś z romem.
Mam androida z forum, v43
I co ciekawego ze jestem caly czas na necie w tel i zasieg mam, a sms nie dochodza..
Android v.43 nic mi nie mówi. Podaj najlepiej link. Może też to być wina samego HD2. Kiedyś słyszałem o przypadku gubienia/słabego zasięgu. Chyba nawet Sebcio oddawał na gwarancję z takim problemem
![]() Zanim o coś zapytasz użyj opcji SZUKAJ
Jeśli ci pomogłem daj +
Niektóre modele mają słynny martwy punkt,czyli gdy łapiemy odpowiednio telefon ten gubi zasięg,jest to w niektórych T-mobile
![]() Jak nie to to pewnie rom ![]() ![]() Omnia i900->hTC Dream (T-Mobile G1)->hTC ChaCha->hTC Leo [/align]
jednak rom, teraz mam innego andka i bardzo fajnie chodzi
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości