[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 18 głosów - średnia: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
problem z zalogowaniem się

Problem z zalogowaniem się.
Otóż mam ustawiony wzór odblokowywania. Dałem się pobawić koledze telefonem, a ten nie wiedział jak, więc zgadywał, przekroczył tam taką ilość, że trzeba się zalogować. Otóż ja mam już trochę telefon, więc nie pamiętam jak to było, bo loguje mnie automatycznie. Chcę zrobić wipe, ale wgrywam go przez wiersz poleceń i nic. Znaczy mam problem bo pisze <waiting for deviced> i tak długooo i nic. Debugowanie usb mam włączone sterowniki też dobre, więc o co chodzi? :x Można o szybką odpowiedź bo niedługo mam wyjazd?
Odpowiedz
a to nie jest tak ze blokuje na jakies pare minut ??
Odpowiedz
Owszem, 5 pierwszych prób kończy się odczekaniem 20 sekund, później więcej takich prób i prosi o zalogowanie. ;d
Odpowiedz
w sgs jest tak ze mozesz sie zalogowac po przez konto googlowe normalnie
Odpowiedz
no wiem, wiem. Ale o to chodzi, że ja nie pamietam Smile
Odpowiedz
no costam costam @gmail.com ;p
Odpowiedz
No tak, ale pomoc xD
Odpowiedz
Jak nie masz recovery wgranego to może być problem z odblokowaniem. Spróbuj wgrać rom Japanese Jellyfish w wersji TPT. Wtedy wprawdzi stracisz wszystko z fona (poza kartą pamięci) ale będziesz mógł spowrotem wgrać rom Oranżowy.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Odpowiedz
A jak wgrać taki rom w wersji TPT? ;P
Odpowiedz
Cyt.

"2. Jeśli chcemy zainstalować rom ze zmienionym układem partycji, należy odpowiednią paczkę zip rozpakować, folder image wrzucić na kartę pamięci, następnie wyłączyć telefon i włączyć go kombinacją klawiszy: power on+menu+vol up, trzymając aż pojawią się zielone napisy. Instalowanie trwa kilka minut, po czym telefon powinien włączyć się z nowym romem. Uwaga, po instalacji należy usunąć z karty folder image!!
3. Należy pamiętać że gdy wgramy paczkę zmieniającą układ partycji, nie da się zainstalować romów zajmujących więcej niż 120mb. Aby powrócić do normalnego układu partycji, należy wykonać krok 2. ale korzystając z poniższego folderu image:"

Link:

Kod:
http://www.modaco.pl/Thread-Japanese-Jellyfish-RLS9-Froyo#
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości