01-26-2011, 12:57 PM
![]() |
|
![]() |
problem z sms |
Problem z sms
|
Dodam że na koncie jest kasa. A nr jest prawidłowy bo można z niego dzwonić.
Przed wysłaniem skasuj w okienku numeru opis kontaktu.
...najlepiej jest się uczyć na błędach innych...(chyba po to jest te forum?)
![]()
wejdz w ustawienia operatora, wybeirz innego niz masz zastosuj zmiany. Poczekaj z 15 sekund. Wybierz z powrotem swojego operatora zastosuj. Poczekaj z 15 sekund i sprobuj wyslac SMS.
Oczywiscie zwroc uwage na numer...jak koledzy wyzej napisali...moze gdzies masz o jedno zero za duzo albo cos (zwlaszcza w sieci plus sie tak dzieje, gdy chcesz odpisac SMSem i numer sie zamienia w "004860xxxx" trzeba pousuwac wsioprzed numerem tzn "0048". Juz kilka razy sie spotkalem z tym problemem.
ahh i włącz 3G/HSDPA bo widzę że zasięgu to Ty prawie nie masz
![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Szczerze mówiąc nic nie pomogło bo takie proste rzeczy miałem już zrobione bo trochę czytałem na ten temat.
Dziś zadzwoniłem do Orange i po 30 min doszliśmy do tego że nie miałem ustawionego centrum sms i łatwo nie było to znaleźć. Dla osób które mają podobny problem. klikamy Telefon (ten gdzie wpisuje się nr) -> prawy funkcyjny -> opcje -> Wiadomości -> opcja wysłania sms -> i teraz trzeba wpisać nr. centrum Wiadomości sms. Rep+ dla wszystkich którzy próbowali mi pomóc ![]()
Witam ja mam natomiast problem z odbieraniem wiadomosci, miejsce na wiadomosci mam wszystkie sms-y wykasowane ponadto szereg muzy z telefonu wyrzucona. komunikat jaki mi sie cały czas wyswietla to:
"Ilość wolnej pamieci magazynu jest krytycznie mała. Jesli pamięć magazynu nie zostanie zwiększona, uruchomienie niektórych programów moze byc n iemozliwe. Użyj programu eeksplorator plikó, aby usunąć niepotrzebne pliki lub przenieść część plików na karte pamięci" CO ROBIĆ??? |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości