![]() |
|
![]() |
problem z ekranem |
Problem z ekranem
|
zbyt mocno dociśnięta dotykówka... lub przygnieciona w kieszeni... oddaj na gwar, może nie uznają jako uszkodzenie mechaniczne.
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Jestes pewny? najsmieszniajsze ze ta plama sie troche zmniejszyla, poza tym jak ekran jest podswietlony to prawie wogole tego nie widac. Anyway dzieki za info, teraz mam pewnosc, kierunek Raszyn
![]()
A to nie czasem zawilgocenie?
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
raczej nie, tak wygląda dokładnie jak się dociśnie digitizer do lcd (w ku990 tak się np robi jak ktoś źle wymieni digitizer i jest on osadzony zbyt blisko lcd)
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Ehe, w każdym razie, moim zdaniem na gwarancji powinni to naprawić.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
dzieki za info Panowie
Gdyby ktos szukal dodatkowych informacji na temat tego watku to ponizej link do mojego postu na forum XDA. Wynika z tego ze to dosc czesta przypadlosc HTC Leo
http://forum.xda-developers.com/showthre...ost6262665 pozdro
Oddaj wkoncu ten telefon na gwarancji...
no i oddalem i naprawili, umineli sie w 2 tygodnie, wymienili "szklo" i jak to Pani na infolinii powiedziala "interfejs".
Ale polecem serwis, nie zawiodlem sie. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości