W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!


[-]
Reklama



Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
problem z omnia 2

Problem z OMNIA 2
Witam!

Po powrocie na czysty soft mam problem, zresztą teraz na każdy ROM-ie mam taki problem.

Chciałem zainstalować automapę, na karcie pamięci, zainstalowałem lecz nie mam do niej ikonki w menu START . Zainstalowałem uzard web P jest ikonka, ale taka biała i jak klikam to pokazuje się komunikat, że "Nie można otworzyć pliku uZardWebP albo nie został on podpisany przy uzyciu zaufanego certyfikatu, albo nie można odnaleźc składników ...." Zainstalowałem ParLingo i jedynie to działa normalnie, reszta klapa.

Powie mi ktoś jak to naprawić? ;/

 XTeK edytował ten post dnia 01-25-2012 o godz. 08:00 PM ponieważ:

prefiks [ ROM ] dajemy jeżeli wstawiamy rom.

Odpowiedz
Musisz zmienić klucze rejestru odpowiedzialne za sprawdzanie certyfikatów. Temat dostępny na forum. Problem zniknie Smile
Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
Odpowiedz
Mógłbyś mi podać link i jak to zrobić?

Oraz co zrobić aby ikonka automapy się pojawiła?
Odpowiedz
(01-25-2012, 07:24 PM)maniek015 napisał(a): Mógłbyś mi podać link i jak to zrobić?

Oraz co zrobić aby ikonka automapy się pojawiła?

1.Mogłabym:
Kod:
http://www.modaco.pl/Thread-Jak-ominac-kalibracje-oraz-pytanie-o-instalowanie-nieznanych-programow
2. Przeinstaluj program, gdyby nie pomogło - daj znać.
Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości