[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 28 głosów - średnia: 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
problem nie ma glosu normalnie lecz z sluchawkach

Problem: Nie ma glosu normalnie lecz z sluchawkach ..
Witam wsystkich.

Mam spory i dosc uciazliwy problem ze swoja Omnia II. Wszystko dziala w niej. Wysmienicie nawet, az jestem zdziwiony. Ale jest jeden problem ..

Pewnego dnia slucham sobie muzyki w Omnii. Wsystko jest super, po czym wyjalem suchawki z wejscia w telefonie a on nadal zaznaczal ze sa w nim sluchawki.. Jak wylaczam i wlaczam go to nadal tak pokazuje i nic nie slychac. Dopiero jak wsadzi sie sluchawki to jest dzwiek.

Pomocy !! Sad

Z gory dziekuje.[/size][/font]
Odpowiedz
wsadź i wyjmij słuchawki kilka/kilkanaście razy... niestety to kolejna wada O2. miałem to samo... po którymś razie się odwiesiło...
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
Dzieki za szybka odpowiedz. Poprobuje ... Dalem nawet do serwisu, wgrali nowy rom i powiedzieli, ze dziala ..
Odpowiedz
Mam to samo, tylko nie chce mi sie naprawiać, bo musiałbym czekać z miesiąc pewnie. Nic na to u mnie nie pomaga, a tym bardziej zmiana romu Wink
Odpowiedz
ROM nie ma nic do tego... takie coś się dzieje jak się tka rysik albo inne słuchawki do gniazda Smile w moim przypadku był to rysik Tongue (wtedy radio działa bez słuchawek hehehe )... ale tak jak mówie... pomaga kilkukrotne "przelecenie" gniazda słuchawkami
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
(07-24-2010, 02:36 PM)Ryrzy napisał(a): ROM nie ma nic do tego... takie coś się dzieje jak się tka rysik albo inne słuchawki do gniazda Smile w moim przypadku był to rysik Tongue (wtedy radio działa bez słuchawek hehehe )... ale tak jak mówie... pomaga kilkukrotne "przelecenie" gniazda słuchawkami

Wzialem wykalaczke i grzebnalem. Dziala! Ryrzy, you're the best!
Odpowiedz
Witam. mnie ostatnio też się to przytrafiło. Wyciągnąłem dosyć fajnego paproszka. Szkoda że nie ma jakiejś gumki do zatykania.Wink
.

Odpowiedz
Witam ja kupilem O2 po 2 godzinach było to samo ale nictam niewkładałem. Padła i poleciała do serwisu.
Serwis napisał po maprawie "WYMIANA GŁOŚNIKA"
Odpowiedz
Ja tak miałem po użyciu oryginalnego zestawu słuchawkowego dołączonego do naszej Omnii. Po wsadzeniu i wyciągnięciu innych słuchawek do gniazda problem się rozwiązał;-)
Odpowiedz
Na razie wkładanie i wyjmowanie jacka od słuchawek nie pomaga, a próbowałem już kilku.
Jak dobrze wyczuwalny jest "klik", kiedy włożycie jacka? Jack dużo odstaje czy ściśle przylega do telefonu?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości