08-18-2016, 03:57 PM
![]() |
|
![]() |
prject imei24 com poznaj lepiej swój telefon |
Prject IMEI24.com - poznaj lepiej Swój telefon
|
Witajcie,
Jakiś czas temu rozpocząłem prace na projektem IMEI24.com - darmowy odczyt danych gwarancji Strona jest w stanie rozpoznać model telefonu oraz odczytać dany o gwarancji i kraju produkcji dla telefonów LG, Huawei, Motorola, Sony, Sony-Ericsson. Umożliwia również sprawdzenie sieci i kraju docelowego dla telefonów Nokia oraz Microsoft Lumia. Oczywiście wszystko to bez opłat (for free). Polska wersja językowa http://imei24.com/pl/ Poniżej przykładowe odczyty Dane odczytane z bazy marki Huawei IMEI 86798102045xxxx Model NIN-A2 End of warranty 2017-01-24 Device model type mobile Country JP Dane odczytane z bazy marki Microsoft IMEI 35781606838xxxx Product code 059X0B8 Internal name RM-1073 Model Microsoft Lumia 640 LTE Network and country ATT US factory locked Dane odczytane z bazy marki LG IMEI 01409700124xxx Model LGV410 MSN 408CQLH124080 SUFIX TATTTN Production date 2014-08-14 Release date 2014-08-15 Device age 1 year(s) 11 month(s) 16 day(s) Location code N Network and country ATT ATT CSN LG0000660876747 Model : E2303 Marketing name : Xperia M4 Aqua Last seen : 2016-08-06 15:36:55 Current version : 26.1.A.2.167 New Software Update Available! Software available via OTA : 26.1.A.3.111 Software available via cable : 26.1.A.3.111 Software info Name : Marshmallow Version : 6.0 Release : 2016-07 Status : Latest Warranty info Warranty ends : 2018-03-03 Zachęcam do testowania i do przedstawiania uwag
A co z samsungiem?
Tam, na górze jest taki przycisk
![]()
Działa to jeszcze? Z ciekawości by sprawdził swojego LG co kupiłem ostatnio
Edit. Działa poprawnie. Nawet drugi zapasowy telefon mi wykryło poprawnie marki BlackBerry ![]() Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka
Historia sprzętu który pomyślnie stuningowałem.
K550i,W595,K800i,PSP 3004 Piano Black,PS2 SCPH-70005,Zte Blade,Xperia X8,PlayStation SCPH-5200,PSOne SCPH-101
Bardzo dobra stronka. Prosze jeszcze o Samsunga w końcu to największa marka telefonu oraz jeszcze dokładniejsze info o telefonie bo brak info o wyjściu TV, OTG czy jest opcja wideorozmowy dla mnie bardzo istotna
![]()
Nad Samsungiem trwają prace, na chwilę obecną mogę odczytać dane tylko dla kilku wybranych państw.
Natomiast w tej chwili dodana została opcja dla telefonów iPhone i iPad, generalnie wszystko Appla co ma numer IMEI ![]() iPhone sprawdzenie gwarancji Pozdrawiam p.s. jeżeli strona była dla was pomocna kliknijcie lubię to, przyda się trochę promocji ![]()
Witam,
Na stronie od ostatniego czasu sporo zmian. Dodałem możliwość odczytu gwarancji oraz innych danych dla: Samsung, HTC, Alcatel Sprawdzenie gwarancji Samsung link do przykładowego odczytu Darmowy raport Samsung Sprawdzenie gwarancji HTC link do przykładowego odczytu Darmowy raport HTC Sprawdzenie gwarancji Alcatel link do przykładowego odczytu Darmowy raport Alcatel Sprawdzenie gwarancji Apple po numerze seryjnym (serial number) dla wszystkich produktów Apple również MacBook. Zapraszam do testowania.
Strona IMEI24.com działa już od 5 lat, projekt rozrósł się bardzo mocno,
Ilość darmowych testerów IMEI wynosi już ponad 20. Cała lista dostępna na stronie Darmowe Sprawdzenie IMEI, główne darmowe serwisy to: Sprawdzanie gwarancji Apple Sprawdzenie gwarancji Xiaomi Sprawdzenie gwarancji Samsung Sprawdzenie gwarancji Oppo Sprawdzenie gwarancji LG i wiele innych marek. Strona IMEI24.com to również sprawdzenie czarnej listy oraz status iPhone iCloud lub Status konta Mi w Xiaomi. W weekend miała miejsce duża migracja i przenosiny stron. Jeżeli zauważysz jakiś problem lub błąd proszę o kontakt Pozdrawiam IMEI24.com |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości