![]() |
|
![]() |
powrót do poprzedniego romu |
Powrót do poprzedniego ROMU
|
Wczoraj wgralem ROM by Ryrzy WM6.5 28205PL M2D. Niestety Automapa nie bardzo chce dzialac:/ A bardzo mi jest potrzebna... Dlatego chce zapytac czy instalując ROM SAHJ3 (taki mialem poprzednio) nie uwale telefonu? Zaznaczam, ze nie zmienialem Radia i mam takie jakie bylo fabrycznie, czyli XXHJ1. ROM SAHJ3 tez ma takie radio. Czytalem ze instalujac dwa razy to samo radio, uwalenie telefonu jest prawie ze pewne.... Prosze o porady... Z góry dzieki
![]()
Jeśli zrobisz to oryginalnym loaderem to nic się nie powinno stać.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Tak, właśnie tym. Oczywiście w odpowiedniej wersji, dla WinXP lub Viśty...
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
W takim razie spróbuj rozebrać rom i wrzucić go GrandPrixem. Oczywiście bez radia.
Instrukcja jest przyklejona w tym dziale. Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
mi poszło bez problemu z [WM6.5] [28205][PL] na i900SAID1 wgrywałem przez VMWare Workstation v6.5.3.185404 plus xp sp2
Samsung Galaxy S II I9100 16GB BLACK
![]() ![]()
Ja wgrywałem już kilka razy SAHJ3 z tym samym radiem i nic się nie stało. Oczywiście przez wirtualną maszynkę na Win7.
trzeba w rejestrze zmienić nazwę romu na taki oryginalny i pójdzie, w tej chwili masz nazwę Ryrzego
program do edycji to "regedit.exe" szukasz - HKEY_CURRENT_USER/ControlPanel/Version - jako że masz rom Ryrzego będziesz miał wpis "28205" zmieniasz na SHAJ1 i zapisz zamykasz i wgrywasz oryginalny soft/rom Samsunka i to by było na tyle programik regedit instalujesz na karcie(rozpakowany sam pliczek exe) robiłem tak juz wielokrotnie a ten komunikat "Incorrect device software. Please chek the device...:/" to porostu niezgodność romów AM na tym romie 28205 u mnie chodzi idealnie warmik
albo poprostu nie używać update ze strony samsunga tylko taki mniej oficjalny który nie sprawdza poprzedniej wersji... po co utrudniać sobie życie
![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości