![]() |
|
![]() |
poszukiwany najnowszy nieoficjalny rom |
Poszukiwany najnowszy nieoficjalny rom
|
|
Powiedzcie mi wgrałem do mojego note soft niemiecki ale oficjalny rom samsunga 4.1.2 odinem, bo na PL wydanie nie można się było doczekać i tak sobie pomyślałem, a może wgrać coś wyżej? np 4.2.....? proszę polećcie coś godnego wgrania stabilnego i tak abym mógł wgrać odinem, czy nie ma sensu?
ps prosze o link ewentualnie ![]()
Zawsze zastanawiam się jak to jest
![]() ![]()
yyy to ze nie ma oficjalnego/wycieku nic nie znaczy... od czego są źródła systemu udostępniane przez googla ? fakt nie zawsze wsio dziala jak powinno, ale są i takie które nie odstają funkcjonalnością od oryginalnych
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Jesli nie odbiegaja funkcjonalnoscia od orginalnych to prosze o info jaki rom custom obsluguje jednoczesnie:
-rozmowy wideo -automape (plynnie) -aplikacje typu note s i funcje s pen. Nadmieniam iz nie chodzi mi o mody romow stock.Bardziej o romy 4.2 w gore.Chetnie taki wgram.
macie jakiś namiar link na nowy android np 4.3?,m bo oficjalny jak na razie jest 4.1.2 od dłuzszego czasu i nic juz raczej tego nie zmieni samsung.
| |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości