[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
poszukiwany najnowszy nieoficjalny rom

Poszukiwany najnowszy nieoficjalny rom
Powiedzcie mi wgrałem do mojego note soft niemiecki ale oficjalny rom samsunga 4.1.2 odinem, bo na PL wydanie nie można się było doczekać i tak sobie pomyślałem, a może wgrać coś wyżej? np 4.2.....? proszę polećcie coś godnego wgrania stabilnego i tak abym mógł wgrać odinem, czy nie ma sensu?

ps prosze o link ewentualnieSmile

malymon edytował ten post dnia 04-07-2013 o godz. 02:10 PM ponieważ:

Poprawiono temat na zgodny z treścią postu. Wink

Odpowiedz
Zawsze zastanawiam się jak to jest Smile magia cyferek czy jak ? skąd przekonanie że 4.2.2 byłby lepszy od 4.1.2 ? czy szanownemu użytkownikowi wydaję się że sztab hakerów, deweloperów itd siedzi i pisze softy bo im się nudzi ? Jeśli nie ma oficjalnego albo wyciekowego softu to nie mają na czym pracować więc radzę cieszyć się z Niemca i dobrze go spersonalizować Smile
Odpowiedz
yyy to ze nie ma oficjalnego/wycieku nic nie znaczy... od czego są źródła systemu udostępniane przez googla ? fakt nie zawsze wsio dziala jak powinno, ale są i takie które nie odstają funkcjonalnością od oryginalnych
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
Jesli nie odbiegaja funkcjonalnoscia od orginalnych to prosze o info jaki rom custom obsluguje jednoczesnie:
-rozmowy wideo
-automape (plynnie)
-aplikacje typu note s i funcje s pen.
Nadmieniam iz nie chodzi mi o mody romow stock.Bardziej o romy 4.2 w gore.Chetnie taki wgram.
Odpowiedz
macie jakiś namiar link na nowy android np 4.3?,m bo oficjalny jak na razie jest 4.1.2 od dłuzszego czasu i nic juz raczej tego nie zmieni samsung.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości