![]() |
|
![]() |
pomoc w odpowiednim ustawieniu s2u |
Pomoc w odpowiednim ustawieniu S2U.
|
Witam,
Nie znalazłem tego na forum a chciałbym zasięgnąć pomocy odnośnie kilku ustawień S2U2. Standardowa blokada WM6.5 trochę mi się znudziła więc chciałem wypróbować coś nowego i polecanego ![]() Nie mogę coś ustawić, aby po przytrzymaniu czerwonej słuchawki od razu włączał się S2U a nie najpierw blokada systemowa (i później wygaszony ekran). Po odblokowaniu za pomocą S2U również nieraz (choć nie zawsze) trzeba jeszcze odblokować blokadą systemową. Nie mam pojęcia, gdzie to ustawić... Drugą sprawą jest, np. gdy przeglądam coś w internecie po chwili telefon blokuje się (S2U) i gdy go odblokowuję to przeglądarka jest zminimalizowana... Wie ktoś może jak to można ustawić, aby korzystanie z S2U było tylko przyjemnością? ![]() (02-05-2011, 03:19 PM)AS00 napisał(a): Witam, Trza wyłączyć pewnie systemową blokadę całkowicie. A co do blokowaniu na przeglądarce i innych programach to trza dać go do wyjątków S2U2. ![]()
.
A jak całkowicie wyłączyć blokadę systemową?
W opcjach S2US powinieneś mieć zastąp blokadę systemowa , dodatkowo proponuje wejsc w ustawienia osobiste-> przyciski i tam odznaczyć klawisz zakończenia -> zablokuj urządzenie i będziesz miał z głowy blokowanie czerwona słuchawka, a możesz dodać np że krótkie nacisnięcie przycisku menu z boku telefonu włącza ci S2U i po kłopocie.
Da się jakoś ustawić S2U, żeby po chwili nie blokował się sam (wyłączenie autoblokady), tylko ew. wyłączyło się podświetlenie?
W ustawieniach s2u2 zmień czas włączania blokady.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości