W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0 Telefon: i900 ROM: Tablet: ROM:
Witam,
Mój problem polega na tym, że telefon zostaje wykryty tylko jako pamięć masowa. Gdy zmienię ustawienie w telefonie na Active Sync telefon w ogóle nie zostaje wykryty. Również występuje błąd przy instalacji sterowników ( Windows 7 64 BIT ) Jakieś sugestie jak rozwiązać ten problem ?
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0 Telefon: sgh-i900 ROM: Tablet: ROM:
Mam taki sam problem jak kolega powyżej. Podczas instalacji sterownika ( automatycznie przez windowsa 7 64bit) wyskakuje komunikat urządzenie odłączone, w sieci nie znajduje sterowników
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0 Telefon: i900 ROM: Tablet: ROM:
A mi się łączy tylko i wyłącznie jako 'pamięć masowa'. W trybie AS nie idzie (próbowałem na W7 32bit, WinXP 64bit. Tak, zainstalowałem WDC na w7 i AS na winxp).
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1 Telefon: Galaxy S i9000 ROM: . Tablet: ROM:
mam soft SimonoV5 i tez tylko mialem polaczenie jak pamiec masowa. w telefonie wybralem USTAWIENIA - POLĄCZENIA - USTWAWIENIA DO KOMPUTERA PC i odznaczylem (włącz zaawansowane funkcji sieci) i windows wykrywa telefon w as
Liczba postów: 154
Liczba wątków: 2
Reputacja:
217 Telefon: Lumia 920 ROM: Najnowszy Tablet: SGT 3 8" ROM: Najnowszy
Ja od siebie dodam że te Zaawansowane funkcje sieciowe same się włączają jeżeli fon przełączymy w tryb pamięci masowej i po HR a przeszkadzają w trybie AS.
...najlepiej jest się uczyć na błędach innych...(chyba po to jest te forum?)