03-10-2010, 08:58 AM
![]() |
|
![]() |
omnia i zrzut wszystkiego na iphone czym? |
Omnia i zrzut wszystkiego na Iphone! czym?
|
Witam.
Mam Omnie i900 Przechodzę na Iphone wiec moje pytanie brzmi czym najlepiej przegrać wszystkie kontakty i smsy, oraz kalendarze na Iphone? Jest jakiś programik do tego? Outlook? Itunes? ![]() dzięki za odpowiedzi. Nie będe miał obudwu telefonów przy robieniu tej konwersji teraz mam omnie i sprzedałem ją właśnie w tej minucie a za 7 dni będę miał dopiero Iphone! Jak to zrobić bez problemów potem? Robił już ktoś tak? pzdr for all
Pewnie się nie da wogóle... w IShicie nic się nie da... prawie jak nokia 3310
![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Ryrzy my racje nie da się
![]() Tutaj poszukaj Bez omni i iPhona w reku nic nie zrobisz Gdybyś miał obydwa fony to to by Ci pomogło ![]()
Załóż konto Google i zsynchronizuj je z Omnią. Gdy już będziesz miał iPhone, zsynchronizuj konto z iPhone. Niestety, na SMS-y to nie zadziała, ale kalendarz i kontakty przeniesiesz.
(03-12-2010, 06:53 AM)peyotr napisał(a): Załóż konto Google i zsynchronizuj je z Omnią. Gdy już będziesz miał iPhone, zsynchronizuj konto z iPhone. Niestety, na SMS-y to nie zadziała, ale kalendarz i kontakty przeniesiesz. Jak to zrobić? podaj linka proszem./ Mam konto gmail i kalendarz. ale gdzie kontakty zrobic? (03-12-2010, 11:23 AM)zinger napisał(a):(03-12-2010, 06:53 AM)peyotr napisał(a): Załóż konto Google i zsynchronizuj je z Omnią. Gdy już będziesz miał iPhone, zsynchronizuj konto z iPhone. Niestety, na SMS-y to nie zadziała, ale kalendarz i kontakty przeniesiesz. Opis masz w poście #3, link na samym dole ('Gdybyś miał obydwa fony to to by Ci pomogło...') - wcale nie musisz mieć tych urządzeń jednocześnie. Po synchronizacji kontakty z Omni będą zapisane na koncie Google, w grupie 'Moje kontakty' (kontakty są funkcją Gmaila, link jest pod kategoriami na lewym panelu, obok głównego okna z listą maili).
aaaaa
nie zauważyłem LINKA haha tutaj jest link http://pdaclub.pl/index.php?option=com_c...&Itemid=93 dzieki pzdr
Osobiście posiadam oba telefony - ale raczej IP leży jako zapas. Do synchronizacji uzywam Outlooka z Offica - synchronizuje oba telefony - i nie robi wypisów wszystkich kontaktów tak jak gmail tylko te które chcesz. Jedyny kłopot to sms ale rzut do pliku csv możesz wykonać kilkoma programami.
dziei stary!!!!!!!!!!!
zsynchronizowałem sobie wszystko (oprocz smsow ale co tam ![]() wypas |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości