[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
ogólnie dziwny problem chyba z internetem

Ogólnie dziwny problem ^^ chyba z internetem
No więc chodzi o to, że po zmianie operatora internetowego dziwnie chodzą strony internetowe mianowicie często po zalogowaniu się na jakąś stronę przejdę 2 strony na forum czy coś i wywala ze zostałem wylogowany (oczywiście ja się sam nie wylogowywałem) o ile na forum da się to jakoś przeboleć to np na tym forum i innych forach z czatem ajax od razu po zalogowaniu się na czat wywala znów logowanie zobaczę tylko ludzi na czacie ze ktoś pisze i od razu wylogowuje automatycznie tak że widzę czat jakąś sekundę może krócej ;] wiec mam pytanie w czym może być problem i jak temu zaradzić?

Dodatkowo dodam ze sprawdzałem na 2 komputerach w domu na 6 rożnych przeglądarkach i na 3 różnych systemach Vista XP Win7 wszystkie systemy w obu wersjach 32-64bitowych i na każdym to samo więc wnioskuje ze to wina internetu tylko co może być nie tak?
Odpowiedz
Wyczyść cache i ciasteczka w przeglądarce, powinno pomóc.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Odpowiedz
czyściłem ciasteczka i ogólnie wszystko na świeżym systemie po formacie z zainstalowanymi tylko pluginami do przeglądarki jak flash itp i tez tak się działo
Odpowiedz
a to już bardzo dziwne... moze zagadac z adminem... moze cos blokuje albo ma źle skonfigurowane... albo ktorys z przekaznikow sie uszkodzil podczas ostatnich burz Smile
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
admin ma przyjechać w przyszłym tygodniu dopiero Tongue Sad
Odpowiedz
Tak to jest z dostawcami NoName ... skąd masz neta ? Nie ma u Ciebie jakiejś lepszej alternatywy ?
Jeżeli pomogłem lub jesteś zadowolony z mojej pracy kliknij  

** Podstawy gotowania na i8000 [Win7x86] **

Odpowiedz
http://polnet24.pl/ stąd mam neta i nie ma z nim kompletnie żadnych problemów poza tym co wypisałem dzieje się tak na czacie ajax i 2 forach o ile dobrze pamiętam poza tym nic. Co do alternatywnego internetu to jest możliwość tylko max 1mb (ponoć stare linie tp czy coś) i musiał bym przyłącz do domu płacić z własnej kieszeni a to by dosyć sporo wyszło bo całą linie do domu by wyszło jakieś 100metrów do tego 3-4 słupy więc średnio mi się widzi płacić za założenie linii i do tego płacić za 1mb 50zł jak na tym co teraz mam jest do 6mb
Odpowiedz
yyy wylogowuje cie na czacie ajax tylko ? LOL Big Grin to wina skryptu kazdy tak ma

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
tzn to jest tak jak wchodzę na forum to automatycznie loguje mnie na czat jak zjadę na sam dół strony na czat to widzę kilka wypowiedzi i po chwili wylogowuje jak wpisze w czacie login i hasło to loguje się i po max 6s znów samo wylogowuje i tak w koło
Odpowiedz
a tak to nie... tak nie powinno być ;]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości