12-05-2012, 11:34 AM
![]() |
|
![]() |
naprawa evo 3d |
Naprawa evo 3d
|
jednak nie udało się:/ naprawa kosztuje 516zł:/ i raczej chyba sprzedam evo niż je naprawię bo to w tej cenie telefon można znaleźć... Co do błędu to na fakturze mam coś takiego:
"FRU,Main Board,HTC,English-WWE,GENERIC,Sharp camera,E.EU+Balkans,Black,w/o SIM Lock,SHOOTER#U-C9#EMEA" więc gdyby ktoś chciał wiedzieć ile kosztuje wymiana płyty głównej w EVO 3D w serwisie:/
może faktycznie padła kość flasha a jej sie pewnie nie da wymienić wiec cała płyta... no cóż sprzedaj na allegro, napewno ktos kupi z w niezłej cenie... o dziwo takie złomy schodza czasem za kosmiczna kase ja bym za takiego mogl dac 50-100 pln
![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Bo w autoryzowanych serwisach przeważnie nie bawią się w wymianę części tylko zmieniają płytę. Jeśli kość nie jest klejona do płyty (znaczy po przylutowaniu zalewana klejem aby nie dało się wymienić) to da się ją wymienić i jak tylko znajdziesz serwis, który to robi i ma części to za max 200zł powinni to zrobić.
Motorola RAZR i (XT890) - 9.8.2l-50_SMI-26 Unlocked
Motorola Defy Plus DFP-231 Root - DFP-188, DFP-231, DFP-2311 BL7 Root
otóż to... jesli nie jest klejone, jesli to napewno sama kość, jeśli bedą dostepne takie kości, jeśli serwis da rade ją zaprogramować - moze być potrzeba postawienia partycji itp itd jtagiem i tak mozna "jeślować" do upadłego ;]
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości