![]() |
|
![]() |
znana cena tabletu galaxy note pro 12 2 tanio nie będzie |
[NEWS] Znana cena tabletu Galaxy Note Pro 12.2. Tanio nie będzie
|
![]() Czwartego lutego rusza brytyjska przedsprzedaż tabletu Galaxy Note Pro 12.2 Póki co znana jest cena wersji Wi-Fi i nie jest ona mała 649 funtów [ok 3300zł]. Żeby przyciągnąć potencjalnych kupców Samsung zaoferował gratis w postaci Gamepada o wartości 59 funtów. Cena wersji LTE nie jest jeszcze znana. Ciekaw jestem kiedy urządzenie dostępne będzie w Polsce i jaki gratis dostaniemy ? Znając politykę pieniężną w Naszym kraju będzie to z 200-300zł ... do zapłacenia ![]() Dla przypomnienia parametry techniczne : Samsunga Galaxy Note Pro 12.2: - ekran 12,2″ 2560 x 1600 pikseli, - Android 4.4 KitKat, - 3G RAM, - 32/64GB pamięci wewnętrznej, - aparat 8 Mpix, - kamerka 2 Mpix, - Bluetooth 4.0, - slot kart microSD, - port microUSB 3.0, - rysik S-Pen, - akumulator o pojemności 9500 mAh, - procesor: w modelu z WiFi: Exynos 5 OCta (cztery rdzenie 1,9GHz + cztery rdzenie 1,3GHz), w modelu z LTE: czterordzeniowy Qualcomm Snapdragon 800 2,3GHz. źródło
Jeżeli pomogłem lub jesteś zadowolony z mojej pracy kliknij
![]() ** Podstawy gotowania na i8000 [Win7x86] ** ![]()
Rany boskie to wiecej niz ipad :/ cena okropnie wysoka
![]()
Rany boskie... ten temat ma przeszło rok już...
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości