![]() |
|
![]() |
menadżer plików ani komputer nie widzi mojej pamięci |
Menadżer plików ani komputer nie widzi Mojej Pamięci
|
Witam.
Telefon zaczął mi siać błędami. Bład GPS i chatu sms. Zrobiłem hard reset. Po HR zniknęła mi Moja Pamięć. Zrobiłem jeszcze raz HR lecz nic to nie dało. Nadal w menadżerach w telefonie nie widnieje moja pamięć, po podłączeniu do komputera również. Jedyne co zaobserwowałem że podczas pierwszego HR telefon się strasznie nagrzał. Czy istnieje możliwość że pamięć ta po prostu się sfajczyła. Telefon mam od jakiś dwóch miesięcy(omnia II oczywiście) z orange. Romy nie były zmieniane. Dograłem jedynie Facebooka, Parlingo, Office 2010 i Automapę. Nie wprowadzałem żadnych modów. Istnieje jakieś rozwiązanie poza serwisem czego chciałbym oczywiście uniknąć?
Daj w Ustawieniach Samsunga (o ile takowe wogóle są w ROMie Orangutana) Przywracanie Ustawień Fabrycznych
![]() Ustawienia --> (Dalej - strzałka w prwaym górnym rogu) --> Ustawienia pamięci --> Ustawienia fabryczne Jeżeli nie pomoże to prawdopodobnie serwis :/ ps. i popraw temat bo chyba chodziło o Menadżera plików a nie zadań ![]()
Jeżeli pomogłem lub jesteś zadowolony z mojej pracy kliknij
![]() ** Podstawy gotowania na i8000 [Win7x86] ** ![]()
Dzięki już poprawiłem.
No to mnie ucieszyłeś bo na Przywracania Ustawień Fabrycznych też nie reaguje. Jeden plus w tej sytuacji że stało się to dzisiaj a nie jutro bo już bym miał inny rom. Może ktoś zna jeszcze jakiś sposób? Jak słyszę orange i serwis to mi się odechciewa wszystkiego
W razie czego nie dawaj do Orange tylko bezpośrednio do autoryzowanego serwisu Samsunga
Niestety nie po drodze mi do punktów serwisowych samsunga
![]()
A jakim programem na fonie sprawdzasz czy masz Moja Pamiec ?
Resco Explorer, Total Commander próbowałeś ?
windowsowym, totalem, filezilla, finder na mac'u
To nie wiem, niech się mądrzejsi wypowiedzą ale według mnie serwis
![]() Wgraj na fona aplikacje Resco Explorer i zobacz co Ci będzie widział na fonie
Resco Explorer również nie widzi
Edit: Trochę off topu: Kefu czy w każdej omni II gdy w ekranie dzisiaj ustawimy belkę na danym obiekcie:obrazy, zegar,wiadomości itp. a po zablokowaniu i po odblokowaniu panel zawsze wróci na najwyższe pole czyli album zdjęć?
no to tak jak napisałem wyżej
![]()
![]() ** Podstawy gotowania na i8000 [Win7x86] ** ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości