![]() |
|
![]() |
menu powidomień do romów jellybeanrom ics dla galaxy tab 10 1 |
[MOD] Menu powidomień do romów JellyBeanRom ICS dla Galaxy Tab 10.1
|
Witam, wykonałem na własne potrzeby mały drobiazg do romu JellyBeanRom ICS dla Galaxy Tab 10.1 kolegi Toldo
Jest również w modyfikacji całego romu zrobionego przeze mnie. Menu powiadomień które troszkę kolorystycznie podobne jest do icsowych romów. Mam nadzieje że przypadnie do gustu kilku osobom. Działa na podstawie XXLPH i XXLQ8 deodexowanym. ![]() Kod: http://www.multiupload.nl/8CB6GMYWL4 Instalacja: Przenosimy plik na tablet i instalujemy z poziomu modyfikowanego recovery CWM. Uwaga: nie odpowiadam za problemy wynikłe z błędnego zainstalowania mojego wynalazku. Pamiętaj i zrób kopię swojego SystemUI!
.
Póki jeszcze nie popsułem do cna...
Toldo i XTeK zrobili swoje modyfikacje systemowego menu powiadomień... Każde jest pikne w jakimś zakresie. Ja tylko połączyłem pewne elementy obu tych projektów - ogólną koncepcję XTeK-owego menu z postu powyżej (która bardziej mi pasuje w modzie JB niż oryginał) z Toldową baterią (która bardziej mi się podoba niż ta z XTeK-owej koncepcji). Wyszło to tak jak na obrazku poniżej: ![]() Jeśli komuś się podoba to zapraszam do pobierania. Instalacja za pomocą Recovery (CWM): Kod: http://www.mirrorcreator.com/files/0ETO9LPA/Menu_powiadomien_XteK_Toldo.zip_links Wielkie dzięki dla obu Panów za to, że miałem co sobie połączyć ![]()
<p><br></p>
Ja sobie również pozwoliłem na małą modyfikację, która jest zaczątkiem pewnych zmian graficznych w romie, czyli XTeK'owe menu plus moja bateria i jeszcze coś
![]() ![]() Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Wybacz Toldo, ale dla mnie zbyt kolorowe - zawsze miałem zboczone gusta
![]() Mnie by bardziej interesowało jak zmusić widżet natywnego zegara (SecTabletDigitalClock) do wyświetlania czcionki systemowej a nie swojej własnej ![]()
<p><br></p>
Nie ma takiej opcji bo on ma cyfry w png'ach
![]() Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Oooooo... widzisz !!! To już jest bardzo pożyteczna informacja
![]() Jeśli to png'i to ja nawet tak wolę. Będzie okazja dłubnąć sobie cóś ![]() (Ale jak się nie uda to w łachę przyjdę ![]()
<p><br></p>
THank you Ronon
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości