09-10-2016, 06:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2016, 06:57 PM przez Sn!p3rPolska.)
![]() |
|
![]() |
wykryto aplikacji otwieraniem z problem g5 lg nakładkę ekranową |
LG G5 problem z otwieraniem aplikacji - wykryto nakładkę ekranową
|
Witam !
Mam problem z LG G5, mianowicie gdy chce otworzyć na przykład aplikację do edytowania zdjęć to wyskakuje coś takiego : ![]() Strasznie to irytuje bo czasami nawet nie moge nawet włączyć nowo zainstalowanych gier nie wspominająco tych aplikacjach.. Wie ktoś jak to rozwiązać ? ps. Andrlid 6.0.1 Dziękuję i pozdrawiam. Wysłane z LG G5
Ostatnio miałem jakiegoś Samsunga z tym na serwisie, nie podolalem temu. Trzeba było wipe zrobić
![]() Powered by S7 EDGE S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
No nawet nie mów.... Czasami jak apka jakas prosi o dostęp do np zdjęć i klikam ok i po tym wyskakuje ten błąd i go wyłączam to działa... A ta sie uparla i nie dziala...
Wysłane z LG G5
no powiem Ci tak, przechodziłem po kolei co było napisane na ekranie i za cholerę tego nie mogłem ogarnąć, sam byłem zdziwiony
![]() może wujek guugle pomoże coś więcej. Jak znajdziesz odpowiedz to niezapomnij opisać ![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
XD a wystarczy zmienić launcher na stockowy. No chyba że już takowy masz to zainstaluj jakiś inny ustaw jako default i znowu zmień na stockowy
![]() Tam, na górze jest taki przycisk
![]()
Mam nova launcher. Muszę go usunąć?
Wysłane z LG G5
Zmień na chwilę na fabryczny. Ustawienia>aplikacje>domyślne czy jakoś tak. Taki problem wywołuje też Messenger, wtedy w tym menu trzeba mu wyłączyć na chwilę możliwość wyświetlania nad innymi aplikacjami. To wszystko wina zasranych pozwoleń w Androidzie 6.x.
Tapnięte za pomocą Honoraty Siódmej Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Normalnie się nie da... Sprawdziłem 2-3 aplikacje gdzie chcialem zmienić uprawnienia i dalej ten błąd sie pokazuje... W messengerze usunąłem wszystkie dane cache itp. W nakladkach też... I dalej nie moge nic zmienić. Nie chce przywracać telefonu do ustawień fabrycznych bo nie będę miał czasu zainstalować od nowa wszystko itd
Wysłane z LG G5
Okej napisze nowy post. Mam aplikacje energy bar która wyświetla pasek na samej górze ile mam baterii i to stanowiło problem. Wyłączyłem w tej aplikacji rysowanie na innych aplikacjach i zadziałało. Takze temat można zamknąć ( tak mnie się wydaję ) Dziękuję wam za pomoc
![]() Wysłane z LG G5 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości