10-09-2013, 11:49 AM
![]() |
|
![]() |
jb 4 1 2 3 99 linaro 7 kernel v1 8 stweaks aroma |
[Kernel] [JB 4.1.2][3.0.99][Linaro 4.7.4] Kernel v1.8 STweaks/Aroma
|
jest napisane przeciez... data/.yoda
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Dobra mam:-D
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4 Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Czy mając chip który cierpi na sudden death i mając stockowy rom 4.1.2 nie uwale swojego telefonu?
Wystukane z galgtycznej s 3 puszczone z Tapatalka
Zawsze istnieje rysyko uwalenia
Wysłane z mojego LG-D855 S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
A więc gdzie znajdę odpowiednią konfigurację custom kernel + stock rom 4.3 + sudden death. Ogólnie to przydała by się tabela co z czym łączyć ale nigdzie nie mogę takowej znaleźć. Tabela taka ulatwila by życie nie tylko mi ale i innym użytkownikom s3
Wystukane z galgtycznej s 3 puszczone z Tapatalka
szczerze ? nigdy nie patrzałem co z czy i jak, wgrywam zawsze jak leci i jeszcze nigdy żadnego telefonu nie uśmierciłem
S20 Ultra || ROM: Stock
Rozumiem. A więc pozostaje mi albo zostać przy stock kernelu lub eksperymentować aż uwale telefon.
Wystukane z galgtycznej s 3 puszczone z Tapatalka |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości