02-14-2012, 12:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-22-2012, 10:06 AM przez lalozamosc.)
W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
cm9 22 02 12 icy glitch v14 beta liveoc voodoo didlev2 usbhost |
[Kernel] [CM9][22/02/12] Icy Glitch V14 - BETA - LiveOC - Voodoo - DIDLEv2 - USBhost
|
Kompatibilny z tylko z romami CM9, AOKP
BETA 5: Zmiany: *voice audio - powinno rozwiazac bledy z Glitch volume boost *nowe profile CPU *poprawki DIDLE enabler w screenstate *poprawki wifi *aktualizacja skryptu flash *dodane BLN9 i CMLED *powrot do poprzedniego sysinit *poprawki screenstate Download w załączniku Opis: - 3.1.10 baza linuxa - LiveOC - mozna ustawic napiecia - Przedluzajacy zywotnosc baterii - DIDLE - Voodoo Sound 10 - tryb PMFAST dla najlepszej wydajności wifi (używając PMFAST tracimy nieco więcej energii). - wsparcie HOST USB - 342MB pamieci RAM - rozne ulepszenia dla wiekszej predkosci i zywotnosci baterii Oryginalny temat > Kod: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459475 Wedlug mnie najlepszy kernel 0 zawiech dziala blyskawicznie.
czym to wgrac ??:| sgs kernel flasher nie dziala mi :|
kochana wystarczy Ci recovery
![]() ![]()
xD dokladnie zipy recovery
Wystukane z mojego i9000
pojawil sie dzis nowy kernel tego otoz Autora
![]() [KERNEL][CM9][21/02/12] Icy Glitch V14 B4.1 - BETA - LiveOC - Voodoo - DIDLEv2 - USBhost Kod: http://androtransfer.com/tk-glitch/CM9-kernels/Glitch/I9000&T959D/CM9-galaxysmtd-Glitch-V14-B4.1.zip
UPDATE BETA 5
nie instalowac na B4.1 czy wczesniejsze wersje powoduje bootlop i nie ma recovery po tym
Ja zainstalowalem i nie bylo zadnego problemu
![]() Wystukane z mojego i9000
hehe a mi sie uwalilo nic nie pomoglo nawet FIX na recovery, musialem GB i na nowo wsio
![]()
No to kolega masz szczescie tak trafic
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości