W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!


[-]
Reklama



Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
kamera przednia nie dziala

Kamera przednia nie dziala
Witam mam problem z kamera przednia jak próbuję przełączyć w aparacie wywala mi błąd i wyrzuca z aparatu co może być tego powodem?? Mam rom fabryczny 4.0.4 I9100XXLQB
Samsung Galaxy S II 4.1.2 JB fabryczny I9100XWLSD
Odpowiedz Google Chrome Windows XP/2003
jesli naprawa softłerowa nie działa (czytaj wipe, zmiana romu) to tylko i wylacznie HW. moze to pierdołka, odpięta złącza, zaśniedziała złączka.. a moze uszkodzony moduł kamery i trzeba będzie wymienić
S9+ || ROM: Stock 8.0

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz Firefox Windows XP/2003
Spróbuj przywrócić telefon do ustawień fabrycznych. Masz taką opcję w ustawieniach telefonu. Jeśli to nie pomoże, to zrób hard reset kodem z klawiatury. Zrób tylko wcześniej kopię tego, czego nie będziesz chciał stracić, bo wyczyści Ci telefon.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz Firefox
z klawiatury nie wchodzi ale jak wgrywałem 4.1.2 to robiłem z recovery wipe i nie pomoglo

 XTeK edytował ten post dnia 02-13-2013 o godz. 05:19 PM ponieważ:

Popraw profil.
Masz w nim i8000

Samsung Galaxy S II 4.1.2 JB fabryczny I9100XWLSD
Odpowiedz Google Chrome Windows XP/2003
w podpisie jest galaxy s2 bo w profilu dwa się nie mieszczą
Samsung Galaxy S II 4.1.2 JB fabryczny I9100XWLSD
Odpowiedz Google Chrome Windows XP/2003
Najs, mnie się udało zmieścić oba.Wink
.


Odpowiedz Firefox Windows Vista


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości