W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
kalibracja akcelerometru |
Kalibracja akcelerometru
|
Witam,
Poszukuje informacji jak poprawnie skalibrować akcelerometr. Znalazłem w google informacje że można to zrobić za pośrednictwem programu Advanced Bubble Level. Skalibrowałem w tym programem i w nim już za każdym razem działa świetnie... Szkoda tylko że w całym systemie już nie. Rotacje jak były przesunięte prawie o 90 stopni tak są.. Mój telefon to omnia 2 z androidem (najnowsza wersja modaco +update z 7.11.11) (11-09-2011, 01:57 PM)gadusek napisał(a): Witam,Sprawdź to o czym pisałem na modaco (pierwszy post). Nie ma możliwości, żeby u jednych działało dobrze a u innych nie. (11-09-2011, 03:08 PM)voyteckst napisał(a):(11-09-2011, 01:57 PM)gadusek napisał(a): Witam,Sprawdź to o czym pisałem na modaco (pierwszy post). Nie ma możliwości, żeby u jednych działało dobrze a u innych nie. Tz. O czym pisałeś na modaco? Sorki ale nie mogę znaleźć twojej wypowiedzi dotyczącej akcelerometru. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości