[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 3.05
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
jak wyłączyć pełnoekranową pogodę w m2d?

Jak wyłączyć pełnoekranową pogodę w M2D?
Jak w temacie, czy ktoś wie jak wyłączyć pogodę na głównym ekranie M2D Confused ?
Ewentualnie gdzie szukać wpisu mówiącego o aktualizacji pogody tak żeby M2D nie widziała że coś było aktualizowane. Podobał mi się wygląd sprzed aktualizacji pogody.

Manila z ROMU Ryrzego [WM6.5] [28205][PL]
Pozdrawiam
Odpowiedz
Jeśli masz na myśli starszą Manilę to nie łatwiej wgrać rom Normal i dograć Manilę starszą? - jest w programach.
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style

Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport

IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
Odpowiedz
W weekend planowałem zrobić HR i nie ruszać aktualizacji pogody, ale Ryrzy podał pewne rozwiązanie w FAQ które załatwia sprawę pogody na pełnym ekranie

http://www.modaco.pl/showthread.php?tid=282

tnx
Odpowiedz
Ciesze się że się przydało Wink Jeszcze muszę tylko zrobić tutek jak wyłączyć całkiem pogodę z pulpitu...
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
(01-30-2010, 08:29 AM)Ryrzy napisał(a): Ciesze się że się przydało Wink Jeszcze muszę tylko zrobić tutek jak wyłączyć całkiem pogodę z pulpitu...

No właśnie mnie by się bardzo przydał taki tutek.Zaktualizowałem pogodę ale bardziej podobał mi się stary wygląd. Chciałbym usunąć z pulpitu pogodę ,ale nie umiem i nigdzie nie mogę znaleźć informacji jak to zrobić..
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości