![]() |
|
![]() |
jak przywrócić oryginalny interfejs sgs2 |
Jak przywrócić oryginalny interfejs SGS2
|
|
Witam mam taki problem a mianowicie kupilem galaxy s2 lecz ma przerobione ikony wskazniki od bateri itp. Probowalem doprowadzic telefon do stanu pierwotnego ale nawet hard reset nic nie pomogl... nie mam pojecia co jest za to odpowiedzialne i gdzie mam szukac plikow ktore moge wgrac zeby doprowadzic telefon do stanu fabrycznego
Specyfikacja: wersja systemu android 4.0.3 Wersja modemu I9100XXLPR wersja jadra IML74K.XWLP3 Rom version TurkbeyRom ice cream V3 theme version Blue ics Bardzo bym prosił o pomoc i z góry dziekuje ![]() ![]() ![]()
(04-24-2012, 08:19 PM)mlody6668 napisał(a): ... IMO tutaj siedzi problem. Najprostszym według mnie rozwiązaniem jest wgranie oryginalnego ROMu - ale w tej kwestii niech się wypowiedzą specjaliści od tego modelu, bo może wystarczy zmienić theme ![]()
Lumia 520, WP8
Dokładnie, najlepiej wgrać stock. Choć ja polecam chec revo hd 6, bo wygląda zupełnie jak stock i jest oparty na ostatnim androidzie 2.3.6, ma dodatkowe bajery typu np root czy deluxe sttings-mozna ustawic ruzna blokady ekrany czy wlaczyc czy wylaczyc animacje crt wygaszania ekranu
![]() ![]()
Ale teraz takie pytanie jak mam to zrobic i gdzie znalesc pliki ktore musze wgrac? Jak pytalem w serwisie to powiedzieli ze hard reset wszystko usunie i bedzie jak z salonu ale chyba nie maja na tyle pojecia na ten temat bo nic sie nie zmienilo tylko wykasowalo aplikacje dane itp.
Tu masz romy fabryczne:
Kod: http://www.modaco.pl/Forum-ROMy-Fabryczne-I9100 A tu instrukcję jak to zrobić: Kod: http://www.modaco.pl/Thread-How-To-Zmiana-ROMu-w-Samsung-Galaxy-S-II-I9100 Powodzenia! ![]() Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
A te romy sie czyms roznia czy moge wybrac kazdy jeden i wgrac i bedzie wszystko ok?? Sory za te pytania ale nie jestem w temacie i nie bawilem sie telefonami tak jak wy...
![]()
Stock to stock, jak dla mnie to im nowszy tym lepszy, ale poczytaj sobie opisy, może coś Ci wyjątkowo przypasuje.
Nie gap się! Buduj z nami MoDaCo.pl
| |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości