[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
huawei u8510 blaze

Huawei u8510 - Blaze
Witam , mam pytanie jak wgrać polskiego Androida do telefonu sprowadzonego z UK Huawei model u8510 lub inaczej zwany blaze z rodziny ideos [x3].Są tylko języki : Chinskie , portugalskie, niemiecki , Angielski [UK] i Angielski [American].

Jest to mój pierwszy telefon z androidem , w miare kumaty jestem i chcialem sam sobie to zrobić bo pan w komisie chce za tą robotę 100zł , a to dla mnie troche za dużo bo on to pewnie w 15 minut zrobi ;/ .

Androida mam teraz : 2.3.5
Baseband version : 60501015
Kernel version : 2.6.35.7-perf
android@localhost # 1
Build number - chyba nie potzebny jak coś to podam.

Chciałem mieć tego zrotowanego androida żeby podkręcać procesor do 750-800 Mhz [ max 825 wiziałem jednego] + tą aplikacje co moge klikać na tego mini androida na pulpicie i on wyłącza zbędne usługi + aplikacje do sprawdzania ilości ramu bo niby telefon ma 256mb ram a wolne mam 60-70.

/
Telefon kupiony w Asda ale bez simloka jest.
W zestawie była bateria , słuchawki , usb , ładowarka .
Baterię włożyłem sam choć męczyłem się z 20 min z otwarciem obudowy Wink
Odpowiedz
cięzko bedzie z oficjalnym ROMem na tego chiniola.... ale minuta z wujkiem google pokazała cm7:

Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1640338

btw. to ze masz roota nie znaczy ze bedziesz mógł podkręcic proca... to zalezy od kernela czy ma odblokowane dane taktowania...
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
Mogę prosić o jakiś link do pobrania i poradnik co do instalacji i zrobienia wczesniejszego zabezpieczenia (recovery) ?
Odpowiedz
ban na google ?

Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1341630
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości