01-27-2010, 10:35 PM
![]() |
|
![]() |
htc hd3 |
HTC HD3
|
Według Chińskiej witryny QQ.com na którą dotarli ludzie z XDA-developers następca modelu HD2 będzie posiadał następującą specyfikację:
Jeśli Pomogłem? Podziękuj
![]()
LOL jak moj komputer w pracy
![]()
to moze warto na niego czakac
![]() ![]() ![]()
piekny niczym cegła w scianie
![]() S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Jakby HD2 miał dpada to może... ale niestety. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać trójka czy ten procek będzie się grzał. W Omni 624MHz się grzeje, a co dopiero 1,5GHz...
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
(01-28-2010, 10:14 PM)Ryrzy napisał(a): piekny niczym cegła w scianie No, nie wiem. Ja wprawdzie miałem w ręku tylko wierną atrapę, ale w mojej kieszeni spokojnie się mieści i mogę jeszcze zagrać w pingponga ![]()
3.5" i 3.7" cali to optymalna wielkość ekranu dotykowego ale powyżej 4.0" to lekka przesada jak na mobilny telefon. Popieram Ryrzego, hd2 jest trochę za duży... Moje faworyty na następce Omnii to Google Nexus One, HTC Desire, Moto Milestone lub coś Wm + ekran pojemnościowy(np Diamond 3, ale o nim narazie są tylko plotki)
Ściągnałęś?? Klinknij
![]()
Ciekawy jest HD mini zaprezentowany na MWC...
Oneplus 7T 8/128GB | Oxygen OS Android 11 | Stock Kernel | Supcase UB Style Samsung Galaxy Watch 3 | Ringke Air Sport IPAD 10.2 (2019) | iOS 14.x | ESR Flip Cover
ten z kolei ma trochę przymały ekran 3.2", tak jak omnia. taki iPhone lub omnia HD to optymalna wielkość. przynajmniej ja tak uważam
![]() najlepiej jest się na własne oczy przekonać czy dana wielkość telefonu i ekranu odpowiada. Ściągnałęś?? Klinknij
![]()
IMHO 3.2 jest wystarczające w 100%... Większy ekran powoduje zwiększenie rozmiaru urządzenia.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości