02-08-2014, 03:18 PM
![]() |
|
![]() |
galaxy core a dual |
Galaxy core a dual core
|
|
Witam
Chcę kupić cora duos (i8262) (2-sim) 1. Moje pytanie dotyczy czy duos jest stratny parametrowo na rzecz tych 2-sim, ewentualnie gorszy technicznie/ bardziej wadliwy? 2. Jakie są wasze opinie o tym tel? (wiem że jest na rynku krotko). 3. Polecacie jakis inny tel tak do 700zł dodam że core mi odpowiada ale jak to zawsze bywa lepszy procek i ram by się zawsze przydał. Ogólnie tel będzie używany do internetu, gier, czasem pare fotek, czyli podstawowe zastosowanie.
100-200 zl wiecej i masz s3 w bd stanie. Za 700 tez kupisz. Wlasnie bede mojego sprzedaeal i widze ze nie dostane wiecej niz 850 zl :-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
a co sądzisz o tym core?
jest wart zachodu. jak dla mnie s3 jest ciut za duży, 4.3 jest idealne 4.0 mało :/ i czy warto pchać się w duos czy to nie jest dobry pomysł bo traci na osiągach przez druga kartę czy niema zadnej straty na specyfikacja przy opcji core ma zaznaczoną opcję "videotelefo" a core duos nie ma jej (co to jest) czy to jakis błąd czy faktycznie tego niema.
Nie ma straty raczej. Moze na baterii tylko. Jednak trzeba 2 zasiegi obslugiwac. Jesli masz taka potrzebe zeby nie nosic 2 telefonow to dobre rozwiazanie
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
a technicznie jest to dobry tel? znaczy czy nie taki który tylko ładnie wygląda a nic nie wnosi
![]()
że tak powiem, jaj nie urywa
![]() ![]() ![]() S20 Ultra || ROM: Stock
spodobał mi sie wizualnie, jakosciowo wykonania tez nawet spoko, licze ze w normalnym użytkowaniu wystarczy, internet czasem gierka jakas? szczerze mówiac twierdze ze narazie po prostu mi nie jest potrzebny tel za ponad 1000zł.
czyli jest to w miarę sensowny wybór za te pieniadze? sorry ze tam pytam ale na tel nie znam się zbytnio a niechciał bym się w jakieś g... wepchać.
Dołożę moje 3 grosze...
Co do telefonu to na dzisiaj jest przeciętny a cena dość spora i jeżeli o wymiary wyś. to nie jest w porównaniu z S3 tak znowu mały. S3 136,60 x 70,60 x 8,60 mm a Duos 129,30 x 67,60 x 8,95 mm czyli 6+mm. długością. Wyświetlacz w duos zaś jest bardzo lichy w porównaniu z S3. Jeżeli duos nie jest ci tak bardzo potrzebny to raczej szkoda szaleć. Bateria nie pozwala na wiele. Gdy się czyta po forach to ludzie raczej nie są zachwyceni tym fonem i jego procesorem MSM8625 i gpu adreno 203 to poniżej jakiś marzeń o dobrym działaniu. Procek ma dość starą arch. cortex A5 co też odejmuje mu prędkości a samo 1.2GHz. nie świadczy o prędkości jego.
.
więc co byś radzil tak do 700zł?
Jeżeli nie potrzeba dwóch kart to kolega proponował S3 i to dość dobry wybór moim zdaniem.
Masz 4 rdzenie i popularne mali400. Wyświetlacz o wyższej rodziałce od duosa a i amoled moim zdaniem lepszy no i konty patrzenia spoko w tym wyś.. Co do wielkości to na początku tylko tak się wydaje że spory. ![]() Może i byś znalazł coś koło tych 700. ![]()
.
| |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości