[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
galaxy core a dual

Galaxy core a dual core
Witam
Chcę kupić cora duos (i8262) (2-sim)
1. Moje pytanie dotyczy czy duos jest stratny parametrowo na rzecz tych 2-sim, ewentualnie gorszy technicznie/ bardziej wadliwy?
2. Jakie są wasze opinie o tym tel? (wiem że jest na rynku krotko).
3. Polecacie jakis inny tel tak do 700zł dodam że core mi odpowiada ale jak to zawsze bywa lepszy procek i ram by się zawsze przydał. Ogólnie tel będzie używany do internetu, gier, czasem pare fotek, czyli podstawowe zastosowanie.

XTeK edytował ten post dnia 02-08-2014 o godz. 04:44 PM ponieważ:

Przeniesiony do odpowiedniego działu.Wink

Odpowiedz
100-200 zl wiecej i masz s3 w bd stanie. Za 700 tez kupisz. Wlasnie bede mojego sprzedaeal i widze ze nie dostane wiecej niz 850 zl :-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
a co sądzisz o tym core?
jest wart zachodu.
jak dla mnie s3 jest ciut za duży, 4.3 jest idealne 4.0 mało :/
i czy warto pchać się w duos czy to nie jest dobry pomysł bo traci na osiągach przez druga kartę czy niema zadnej straty
na specyfikacja
przy opcji core ma zaznaczoną opcję "videotelefo" a core duos nie ma jej (co to jest) czy to jakis błąd czy faktycznie tego niema.
Odpowiedz
Nie ma straty raczej. Moze na baterii tylko. Jednak trzeba 2 zasiegi obslugiwac. Jesli masz taka potrzebe zeby nie nosic 2 telefonow to dobre rozwiazanie

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
a technicznie jest to dobry tel? znaczy czy nie taki który tylko ładnie wygląda a nic nie wnosi Tongue (zmodyfikowałem poprzednią odp)
Odpowiedz
że tak powiem, jaj nie urywa Big Grin ale tez nie jest to telefon z dolnej pułki, 2x1.2GHz juz pozwala na conieco zabawy Smile 1GB RAMu to taka podstawa Smile Ekran ma slaba rozdzielczosc, to moze byc wydoczne

Odpowiedz
spodobał mi sie wizualnie, jakosciowo wykonania tez nawet spoko, licze ze w normalnym użytkowaniu wystarczy, internet czasem gierka jakas? szczerze mówiac twierdze ze narazie po prostu mi nie jest potrzebny tel za ponad 1000zł.

czyli jest to w miarę sensowny wybór za te pieniadze? sorry ze tam pytam ale na tel nie znam się zbytnio a niechciał bym się w jakieś g... wepchać.
Odpowiedz
Dołożę moje 3 grosze...
Co do telefonu to na dzisiaj jest przeciętny a cena dość spora i jeżeli o wymiary wyś. to nie jest w porównaniu z S3 tak znowu mały.
S3 136,60 x 70,60 x 8,60 mm a Duos 129,30 x 67,60 x 8,95 mm czyli 6+mm. długością.
Wyświetlacz w duos zaś jest bardzo lichy w porównaniu z S3.
Jeżeli duos nie jest ci tak bardzo potrzebny to raczej szkoda szaleć.
Bateria nie pozwala na wiele.
Gdy się czyta po forach to ludzie raczej nie są zachwyceni tym fonem i jego procesorem MSM8625 i gpu adreno 203 to poniżej jakiś marzeń o dobrym działaniu.
Procek ma dość starą arch. cortex A5 co też odejmuje mu prędkości a samo 1.2GHz. nie świadczy o prędkości jego.
.

Odpowiedz
więc co byś radzil tak do 700zł?
Odpowiedz
Jeżeli nie potrzeba dwóch kart to kolega proponował S3 i to dość dobry wybór moim zdaniem.
Masz 4 rdzenie i popularne mali400.
Wyświetlacz o wyższej rodziałce od duosa a i amoled moim zdaniem lepszy no i konty patrzenia spoko w tym wyś..
Co do wielkości to na początku tylko tak się wydaje że spory.Wink
Może i byś znalazł coś koło tych 700.Wink
.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości