[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
gadżet etui belkin flip folio stand

[Gadżet] Etui BELKIN Flip Folio Stand
Właśnie nabyłem sobie etui pod tytułem: BELKIN Flip Folio Stand

Etui zrobione jest ze stosunkowo grubej, sztucznej skóry o fakturze weluru, która całkowicie eliminuje jakiekolwiek poślizgi.
Sama "okładka" przeszyta jest dwuwarstwowo - z zewnątrz jest to szary sztywny materiał, wewnątrz doszyty jest podobny, jednak sporo cieńszy i bardzie miękki. Całość stanowi dosyć sztywną a jednocześnie przyjemną w dotyku okładkę.

Dopasowanie samego etui do urządzenia jest prawidłowe - wręcz bardzo dobre. Tab, co prawda wchodzi w etui ciasno, ale po jego prawidłowym umieszczeniu wszystkie otwory w etui odpowiadają dokładnie przyciskom i gniazdom urządzenia. Ciasne dopasowanie jest tu również zaletą - nie ma możliwości by tab tak sam z siebie wypadł z etui.
Wykonanie (szwy, zakładki etc.) nie budzi żadnych zastrzeżeń. Wykonane solidnie i schludnie - przynajmniej na takie wygląda.

Rozłożone etui bardzo dobrze służy jako podstawka do taba, natomiast złożone stanowi bardzo dobre i gustowne opakowanie naszego urządzenia.
Etui kosztuje ok. 120 złotych i można je nabyć w różnych kolorach - począwszy od różu pompejańskiego a na nostalgicznym akwamarynie skończywszy. Ja wybrałem kolor ciemnoszary gdyż uznałem, że mi najlepiej pasuje.

Poniżej kilka screenów:

[Obrazek: nywcbb.jpg] [Obrazek: 24b1ytu.jpg] [Obrazek: 9qk2sp.jpg]
<p><br></p>
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości