![]() |
|
![]() |
gadżet card reader hub |
[Gadżet] Card Reader + hub
|
Hub USB + czytnik kart w jednym. Dla urządzeń: - Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus - Samsung Galaxy Tab 8.9 - Samsung Galaxy Tab 10.1 - Samsung galaxy note 10.1 - Samsung Galaxy Tab2 10.1 ![]() ![]() ![]() ![]() Przeszukując zakamarki internetu (czyt. chińskie duperela) znalazłem coś tak fajnego. Nooo i do rzeczy, mamy zapakowany w woreczek i bombelki dość sprytny i ciekawie wykonany hub. Obudowa zrobiona została z plastiku i pokryta czymś gumowanym więc aż tak tandetny nie jest. ![]() Gniazda dość elegancko osadzone i nie są umieszczone krzywo wewnątrz obudowy co u chinoli może mieć miejsce. Mamy do dyspozycji 3X USB i zintegrowany czytnik kart a w nim SDHC, micro SDHC, MemoryStick oraz M2. Znajduje się również dodatkowe źródło zasilania huba więc można bez problemu podpiąć twardy dysk. Po podpięciu pod tablet czytnik jest widziany elegancko. Posiada diodę informującą o podłączeniu i o włożeniu do jednego z gniazd nośnika/wtyczki. Urządzenie czyta karty lecz tylko jedną można włożyć naraz co może i jakoś tam wydaje się dylematem lecz niewielkim gdyż porty USB w pełni działają, czyli przeloteczka na kartę i mamy kolejną pamięć zew. Niestety co do dysku twardego nie miałem jak podpiąć bo problemem jest brak zasilacza 5v. Na tą chwilę nie posiadam takowego. Wszystko jednak jest widziane jak należy i pięknie odczytywane przez tablet. ![]() Posiadam Stację dokującą i wymienione cudo zamocowałem z tyłu taśmą dwustronną co wręcz sprawia że całość jest jednolitym duperelem. Oto fotka patentu. ![]() ![]() ![]() Polecam takie rozwiązanie zwłaszcza że mamy wszystko w jednym. ![]() .
.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości