[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
folia ochronna na nowym galaxy s3

Folia Ochronna Na Nowym Galaxy S3
Witam serdecznie Smile mam pytanie odnośnie folii ochronnej. Czy po zdjęciu z nowego smarta tej folii z "reklamami" pod nią znajduje się oryginalnie naklejona folia ochronna jak to miało miejsce w S2 ?? Pytanie może wyda Wam się głupie, ale nie wiem czy naklejać właśnie kupioną. Proszę o pomoc. Z góry dziekuję i pozdrawiam.
Odpowiedz
Hmm toś mnie zaskoczył ja żadnej foli pod tą z napisem Amoled nie miałem w S2 Wink
Odpowiedz
(07-31-2012, 06:18 PM)Format napisał(a): Hmm toś mnie zaskoczył ja żadnej foli pod tą z napisem Amoled nie miałem w S2 Wink

Piszę poważnie Smile zerwałem właśnie tą z napisem i nosiłem smarta przez jakiś czas w futerale, kiedy kupiłem komplet folii i chciałem ją nakleić Smile zauważyłem w jednym z rogów ekranu, że już folie posiadam Smile W S3 starałem się lekko "podłubać" dla pewności i nic nie widzę dlatego to dziwne pytanie Smile
Odpowiedz
Mam również S2 i nie mam foli a fon ponad rok dobry posiadam.
Jeżeli posiadasz futeralik jakiś i nie nosisz fona z kluczami to raczej to cudo jak dla mnie zbyteczne.
Naprawdę posiadasz twarde szkiełko a na YT możesz odnaleźć filmiki z ludźmi którzy robią testy na nim.Wink
.

Odpowiedz
(07-31-2012, 07:26 PM)XTeK napisał(a): Mam również S2 i nie mam foli a fon ponad rok dobry posiadam.
Jeżeli posiadasz futeralik jakiś i nie nosisz fona z kluczami to raczej to cudo jak dla mnie zbyteczne.
Naprawdę posiadasz twarde szkiełko a na YT możesz odnaleźć filmiki z ludźmi którzy robią testy na nim.Wink

Ok , dziękuję za odpowiedzi Smile Pozdrawiam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości