01-06-2013, 12:33 PM
W dniach 16.05.2019 do 13.06.2019 mail z forum nie działał poprawnie i mógł zgubić kilka maili, jeśli ktoś się próbował kontaktować proszę zrobić to ponownie. Za utrudnienia przepraszam!
![]() |
|
![]() |
czy warto kupić telefon z peknietym szklem? |
Czy warto kupić telefon z peknietym szklem?
|
Witam, otóż zastanawiam sie nad kupnem innego telefonu. Niestety nie moge zbytnio dolożyć do zakupu i nurtuje mnie czy oplaca sie kupic telefon ze zbita szybka. oraz jakie moga byc skutki uzywania takiego telefonu. Z góry dziękuje za odpowiedź.
![]()
Według mnie opłaca się. Skutki to brzydszy wygląd, i możliwość totalnego uszkodzenia dotyku w momencie np. upadku. Do tego taki telefon będzie zawsze tańszy. Kwestia jeszcze tylko tego, ile kosztuje w razie co wymiana tej zbitej szybki.
Lumia 520, WP8
wymienial raczej nie bede bo sie nie oplaca raczej. telefon 600zl (galaxy s2, lekkie stluczenie w dolnym rogu) a wyswietlacz z dotykiem ok 350zl * wymiana
Jak lekkie stłuczenie to oczywiście że się opłaca. Moja HD2 miała zbity cały dotyk po przekątnej
![]()
Lumia 520, WP8
znalazlem inny z calym wyswietlaczem za 450zl bez zadnych wad
![]() ![]()
Gdzie znalazłeś do S2 wyświetlacz za 350 zeta?
Raczej to będzie chiński zamiennik który ma lipne parametry.
.
sorka pomylilem sie ale za 450 sa
![]()
Są to fakt ale tez nie widziałem oryginalnych zbytnio.
Mam mieszane uczucia co do wymiany samemu wyświetlacza z allegro po mojej Omni2. Raczej bym się nie zdecydował jednak kupować takiego fona.
.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości