02-28-2014, 09:34 PM
![]() |
|
![]() |
brak efektów pogody na wyświetlaczu |
Brak efektów pogody na wyświetlaczu
|
Witam
Mam pewien problem z telefonem, a mianowicie chodzi mi o pewien efekt pogody (nie znam fachowej nazwy) chodzi mi tu o taką kwestę, że nie mam efektów takich jak np. kropli deszczu na wyświetlaczu i uruchamianie wycieraczki, efektu zamarzania ekranu w zimne dni które pojawiały się na wyświetlaczu np. po zaktualizowaniu pogody. Dodam, że telefon był w naprawie w tamtym roku przełom listopad/grudzień i był po wymianie wyświetlacza, głośnika i całej obudowy.
bodajze w ustawieniach jest opcja wyłączcenia tych efektów... naprawa nie ma tu nic do rzeczy. Pozatym efekty z tego co pamietam nie pokazują się zawsze.
S20 Ultra || ROM: Stock
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Zgadza się, chodzi mi o te efekty które pokazują się przez chwile na wyświetlaczu.
Sama pogoda działa, wszystko się aktualizuję animacje są ale tylko w oknie aktualizacji. Instalowałem nawet od nowa rom lecz to nic nie pomogło. Tych animacji o które mi chodzi to nie widziałem od jakieś 3 miesięcy, wiec coś jest nie tak. Co do ustawień ja nie chce ich wyłączyć tylko jakoś włączyć, patrzyłem w ustawieniach pogody ale żadnej opcji dotyczącej tego nie znalazłem.
nie chcę się wtrącać, ale Ryrzemu chodziło o opcję wyłączenia/WŁĄCZENIA
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości