[-]
Reklama

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
brak efektów pogody na wyświetlaczu

Brak efektów pogody na wyświetlaczu
Witam
Mam pewien problem z telefonem, a mianowicie chodzi mi o pewien efekt pogody (nie znam fachowej nazwy) chodzi mi tu o taką kwestę, że nie mam efektów takich jak np. kropli deszczu na wyświetlaczu i uruchamianie wycieraczki, efektu zamarzania ekranu w zimne dni które pojawiały się na wyświetlaczu np. po zaktualizowaniu pogody.
Dodam, że telefon był w naprawie w tamtym roku przełom listopad/grudzień i był po wymianie wyświetlacza, głośnika i całej obudowy.
Odpowiedz
bodajze w ustawieniach jest opcja wyłączcenia tych efektów... naprawa nie ma tu nic do rzeczy. Pozatym efekty z tego co pamietam nie pokazują się zawsze.
S20 Ultra || ROM: Stock

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!
Odpowiedz
Zgadza się, chodzi mi o te efekty które pokazują się przez chwile na wyświetlaczu.
Sama pogoda działa, wszystko się aktualizuję animacje są ale tylko w oknie aktualizacji.
Instalowałem nawet od nowa rom lecz to nic nie pomogło.
Tych animacji o które mi chodzi to nie widziałem od jakieś 3 miesięcy, wiec coś jest nie tak.
Co do ustawień ja nie chce ich wyłączyć tylko jakoś włączyć, patrzyłem w ustawieniach pogody ale żadnej opcji dotyczącej tego nie znalazłem.
Odpowiedz
nie chcę się wtrącać, ale Ryrzemu chodziło o opcję wyłączenia/WŁĄCZENIA Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości