03-17-2012, 05:42 PM
![]() |
|
![]() |
android brak grps na o2 |
Android brak grps na o2
|
Brak dostępu do neta. CM2 @ O2.
Skonfigurowałem połączenia zgodnie z konfiguracja androida czyli: nazwa heyahwap APN heyah.pl port 9201 user: heyah pass: heyah server 213.15.194.194 typ APN nternet choc próbowałem też z pustym reszta na standardzie Nie łaczy mi... (03-17-2012, 05:42 PM)gadusek napisał(a): Brak dostępu do neta. CM2 @ O2. A zaznaczyłeś checkbox'a że ma być włączony?
tak, jest włączony, przy profilu mam zieloną kropkę
![]() Kiedyś na pierwszych betach froyo internet hulał bez problemu na takich samych ustawieniach ale miałem problemy z rozłączającym się modułem phone. Dziś, android dla omni jest coraz bardziej stabilny i dopracowany, Gdyby jeszcze działał grps mógłbym na co dzień z niego korzystać. Nowe życie dla omni 2. Co do problemów to jeszcze jest taki problem, pojawia sie gdy włączę tryb samolot następnie wyłączę wówczas nie łączy mi sie tel z siecią taki jakiś bug. Ale można po prostu nie włączać tego trybu i żyć ![]() Znalazłem jeszcze takie ustawienia: Cytat:Heyah jednakże jesli wybieram mcc 260 profil sie nie zapisuje... po prostu znika po daniu save... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości