Niedziałające linki raportujemy klikając w 
![]() Reklama
|
|
|
|
wymiana ||
|
|
12-09-2011, 07:52:12
|
|||
|
|||
wymiana
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
12-09-2011, 08:07:20
|
|||
|
|||
|
RE: wymiana
jak najbardziej ... nie !
HTC Evo 3D GSM X515m || ROM: 4.0.3 + Sense 3.6 mwakious3Drom® + własne poprawki || CPU: Stock 1.2GHz || Recovery: 4EXT Recovery
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! ![]() |
|||
| Głosy: Luccass (+1) | |||
|
12-09-2011, 16:52:46
|
|||
|
|||
|
Dla mnie totalna głupota zamieniać dobry fon na Iszrota.
![]() |
|||
|
12-09-2011, 21:36:21
|
|||
|
|||
|
Jeżeli chodzi o sam sprzęt to ja bym wolał jednak Iphona Miałem oba telefony i jest wielka różnica, co prawda to nie wm tylko mac ale jeżeli chodzi o dotyk i obsługę to jest o niebo lepszy. Mankament Iphone, brak obsługi flash i po przeróbce softu nie możesz update robić chyba że wyjdzie Jbreak na nowym sofcie
a tak to praktycznie wszystko płatne
|
|||
|
12-09-2011, 21:56:24
|
|||
|
|||
|
Mam w domu i 3GS'a jak i Samsunga Galaxy S i w moim odczuciu Samsung ma znacznie lepszy dotyk. Iphone potrafi zareagować dopiero za drugim czy trzecim razem, a pisanie na klawiaturze to katorga, wciskam jedno, wychodzi drugie. Ten ideał dotyku w ishicie już dawno minął. HD2 z kolei również ma bardzo dobry dotyk, również moim zdaniem nieporównywalny z 3GS'em. Te wszystkie opinie o wspaniałości iphone'a są wytworem fanboyów i szczerze nie polecam w to wierzyć. Iphone to dobry telefon dla mojego 60-letniego ojca, ale nie dla młodego usera smartfonów.
Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3 Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! |
|||
|
13-09-2011, 18:42:45
|
|||
|
|||
|
Wielkie Dzięki
i Przepraszam że w złym dziale dałem, sprawa zamknięta )
|
|||
|
13-09-2011, 19:07:10
|
|||
|
|||
|
Luccass wgraj na Leonka Andka Nand/Wp7 i dopiero sprzedaj
Iphone tego nie może,jest słabe...Na romie Wp7 hd2 chodzi jak diabeł
|
|||
|
15-09-2011, 09:05:37
|
|||
|
|||
|
Tak racja, IPhone tego nie może, jemu jedynie się da zrobić JBreak który umożliwia ściąganie programów i gierek za free, jak dla mnie akurat Galaxy S ma słabszy dotyk bo IPhone reaguje od razu bez zarzutów tylko jak dla mnie w nim wkurzające jest to że nie ma flash, chociaż mieli zrobić na niego. Znacznie poprawili już tego softa i tak i tak i ciągle przychodzą update żeby był lepszy i szybszy, ale to po prostu trzeba się przyzwyczaić no i oczywiście... kto co jak woli
bo ja mogę np woleć to ale drugiemu to nie spasuje więc najlepiej by było jak byś wziął oba telefony do ręki i przetestował bo inaczej się nie da ale temat zamknięty to zamknięty x tak chciałem to napisać tylko
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/collapse.gif)

Luccass

a tak to praktycznie wszystko płatne
i Przepraszam że w złym dziale dałem, sprawa zamknięta

bo ja mogę np woleć to ale drugiemu to nie spasuje więc najlepiej by było jak byś wziął oba telefony do ręki i przetestował