Niedziałające linki raportujemy klikając w 
![]() Reklama
|
|
|
|
Zakup telefonu. ||
|
|
09-02-2012, 21:24:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2012 21:26:15 przez QuAiL.)
|
|||
|
|||
Zakup telefonu.
od razu sory za tamten posty, faktycznie na zauważyłem daty xd Telefon do 800zł. Jaki? Mam kilka na oku mianowicie:-Galaxy Ace -Galaxy S -Neo (neoV też ale to chyba bez sensu jak ta sama cena a aparat słabszy) -IPhone 3GS -ZTE Blade 2 Są jeszcze jakieś propozycje? Będę grał (Często na uczelni się nudzi) dużo z neta korzystam i dużo piszę (to ostatnie za dużo). Więc który i jakie propozycję, sprzeczajcie się kłóćcie ale żeby było z doświadczeń wypowiedzi a nie że ktoś powiedział albo że tak pisało bo teoria a praktyka to dwie bajki i każdy ma inne gusta. A i jeszcze się zastanawiałem nad jakimś z 7 a nie androidem, opłacało by się to?
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
09-02-2012, 22:21:08
|
|||
|
|||
|
RE: Zakup telefonu.
galaxy S albo neo v
pierwszy stary ale jary... ale wiecznie zyc nie bedzie, drugi nowy w miare model... dziala fajnie, wyglada fajnie wsparcie coraz lepsze sam sie zastanawiam nad neo v
HTC Evo 3D GSM X515m || ROM: 4.0.3 + Sense 3.6 mwakious3Drom® + własne poprawki || CPU: Stock 1.2GHz || Recovery: 4EXT Recovery
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! ![]() |
|||
|
09-02-2012, 22:55:02
|
|||
|
|||
|
ZA ok. 800 zł mozna też kupić Defy, całkiem niezła alternatywa
Przeglądaj MoDaCo.plTa treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! ![]() |
|||
|
10-02-2012, 01:04:05
|
|||
|
|||
|
Jak do grania to tylko Xperia Play. Ma duży wyświetlacz, i tą klawiturkę. W tej cenie się wyrobisz
|
|||
|
10-02-2012, 09:19:19
|
|||
|
|||
|
tylko co z klawiaturki i tego pada jak wiekszosc gier tego nie obsluguje...
HTC Evo 3D GSM X515m || ROM: 4.0.3 + Sense 3.6 mwakious3Drom® + własne poprawki || CPU: Stock 1.2GHz || Recovery: 4EXT Recovery
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! ![]() |
|||
|
10-02-2012, 14:58:19
|
|||
|
|||
|
Nie Play odpada. Gdyby była to klawiatura qwerty z dodatkowo jakimiś przyciskami to prędzej, ale co mi z tych klawiszy jak najbardziej pisanie mi się przyda??
Iphone już nie co?
|
|||
|
11-02-2012, 10:18:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2012 10:20:33 przez Dominik.)
|
|||
|
|||
|
Iphone 3gs juz nie. Jak lubisz pomodowac to zdecydowanie sgs-po modach bardzo dużo zyskujesz. Jak nie modujesz to neo-na stock chodzi lepiej po prostu. Neo -nie neo v ma dużo lepszy aparat-ten co arc.
Lecz jak dużo pieszesz to mini pro by się sprawdziła tylko problem z rozdziałką bo jest nietypowa na gry. Zatem może desire Z? Najwygodniejsze qwerty na rynku a wydajnośc po podkręceniu do 1ghz na poziomie neo
|
|||
|
11-02-2012, 12:36:35
|
|||
|
|||
|
A ten HTC ma wyjście hdmi i obsługuje w ogóle aparat coś takiego?
bo w sumie nie wiem nawet a też by się to przydało a wiem że neo ma Na neo też wychodzą już pomału przeróbki tylko to jest kwestia czasu Nie no mini pro niee xd wystarczy że miałem x10 mini i wystarczy A to czyli z Iphone jak już brać to jedynie 4 albo 4S tak? ja wiem że tam nie ma nic takiego do zabawy na nim bo miałem ipod 3g w ręce przez jakiś czas i trochę nudny ale iphone to iphone co nie
|
|||
|
11-02-2012, 13:26:29
|
|||
|
|||
|
Z tych wymienionych moim zdaniem najrozsądniejszy jest Galaxy S. Jeszcze długo będzie wystarczająco wydajny. Ma ogromne wsparcie developerów, wciąż, oficjalnych już romów zapewne nie będzie ale co tam. Jego zalety to wydajność, w tej cenie ciężko jest kupić coś równie wydajnego, poza tym dobra bateria i wzorowa obsługa multimediów wszelkiej maści. Do tego oczywiście łączność na poziomie. Dziadek może i stary ale baaardzo jary i wart swojej ceny.
Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3 Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! |
|||
|
11-02-2012, 19:31:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2012 19:33:10 przez Dominik.)
|
|||
|
|||
|
Ale tylko jak się go pomoduje, bo na stock jest średnio
![]() (11-02-2012 12:36:35)QuAiL napisał(a): A ten HTC ma wyjście hdmi i obsługuje w ogóle aparat coś takiego? Ta mini pro to nie x10 mini, 3' ekran, 1ghz 512 mb ramu... z iphone to tak choć 4 już jest taka średnia ale dobra |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/collapse.gif)

od razu sory za tamten posty, faktycznie na zauważyłem daty xd Telefon do 800zł. Jaki? Mam kilka na oku mianowicie:

sam sie zastanawiam nad neo v

Atom2000
Iphone już nie co?