• Logowanie

Login:

Hasło:

Zapamiętaj mnie

hasło Nie pamiętam hasła

• Forum
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • REGULAMIN
glowna MoDaCo.pl → Forum Ogólne → Zakupy / Porównania v
1 2 Dalej »
→

Zakup telefonu.

Niedziałające linki raportujemy klikając w

[-]
Reklama

Strony (3): 1 2 3 Dalej »

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 1.5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa | Tryb normalny
Zakup telefonu. ||

09-02-2012, 21:24:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2012 21:26:15 przez QuAiL.)
Offline  QuAiL
Android User
Android User
Liczba postów: 38
Reputacja: - 3 +
Model: Neo MT15i
ROM: ICS 4.0
Zakup telefonu.
Guest Ad
No to Panowie jedziemy z tymBig Grin od razu sory za tamten posty, faktycznie na zauważyłem daty xd Telefon do 800zł. Jaki? Mam kilka na oku mianowicie:
-Galaxy Ace
-Galaxy S
-Neo (neoV też ale to chyba bez sensu jak ta sama cena a aparat słabszy)
-IPhone 3GS
-ZTE Blade 2

Są jeszcze jakieś propozycje? Będę grał (Często na uczelni się nudzi) dużo z neta korzystam i dużo piszę (to ostatnie za dużo). Więc który i jakie propozycję, sprzeczajcie się kłóćcie ale żeby było z doświadczeń wypowiedzi a nie że ktoś powiedział albo że tak pisałoBig Grin bo teoria a praktyka to dwie bajki i każdy ma inne gusta. A i jeszcze się zastanawiałem nad jakimś z 7 a nie androidem, opłacało by się to?
Głosy:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Firefox Windows 7

Pani Kontekstowa  Ilość postów: dużo :)
Reputacja: 1000
09-02-2012, 22:21:08
Offline  Ryrzy
Mistrz Yoda
Administrator

Liczba postów: 2,426
Reputacja: - 1318 +
Model: HTC Evo 3D
ROM: Anryl ICS 4.0.3 b14
RE: Zakup telefonu.
galaxy S albo neo v

pierwszy stary ale jary... ale wiecznie zyc nie bedzie, drugi nowy w miare model... dziala fajnie, wyglada fajnie wsparcie coraz lepsze Smile sam sie zastanawiam nad neo v

HTC Evo 3D GSM X515m || ROM: 4.0.3 + Sense 3.6 mwakious3Drom® + własne poprawki || CPU: Stock 1.2GHz || Recovery: 4EXT Recovery

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!

Głosy:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Firefox Windows 7
09-02-2012, 22:55:02
Offline  malymon
MLM
Chef

Liczba postów: 1,119
Reputacja: - 961 +
Model: MB 860
ROM: Stock 2.3.4 PL
ZA ok. 800 zł mozna też kupić Defy, całkiem niezła alternatywa Smile

Nie oczekuj zbyt wiele od blondynki Smile Przeglądaj MoDaCo.pl
Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !

Głosy:
Internet Explorer Windows 7
10-02-2012, 01:04:05
Offline  Atom2000
Full User
Full User
Liczba postów: 13
Reputacja: - 8 +
Model: Defy
ROM: MIUI
Jak do grania to tylko Xperia Play. Ma duży wyświetlacz, i tą klawiturkę. W tej cenie się wyrobiszSmile
Głosy:
Google Chrome Windows 7
10-02-2012, 09:19:19
Offline  Ryrzy
Mistrz Yoda
Administrator

Liczba postów: 2,426
Reputacja: - 1318 +
Model: HTC Evo 3D
ROM: Anryl ICS 4.0.3 b14
tylko co z klawiaturki i tego pada jak wiekszosc gier tego nie obsluguje...

HTC Evo 3D GSM X515m || ROM: 4.0.3 + Sense 3.6 mwakious3Drom® + własne poprawki || CPU: Stock 1.2GHz || Recovery: 4EXT Recovery

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!

Głosy:
Firefox Windows 7
10-02-2012, 14:58:19
Offline  QuAiL
Android User
Android User
Nie Play odpada. Gdyby była to klawiatura qwerty z dodatkowo jakimiś przyciskami to prędzej, ale co mi z tych klawiszy jak najbardziej pisanie mi się przyda??Tongue Iphone już nie co?Big Grin
Głosy:
Firefox Windows 7
11-02-2012, 10:18:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2012 10:20:33 przez Dominik.)
Offline  Dominik
Android User
Android User
Liczba postów: 194
Reputacja: - 39 +
Model: Galaxy S II
ROM: Gingerbread
Iphone 3gs juz nie. Jak lubisz pomodowac to zdecydowanie sgs-po modach bardzo dużo zyskujesz. Jak nie modujesz to neo-na stock chodzi lepiej po prostu. Neo -nie neo v ma dużo lepszy aparat-ten co arc.
Lecz jak dużo pieszesz to mini pro by się sprawdziła tylko problem z rozdziałką bo jest nietypowa na gry. Zatem może desire Z? Najwygodniejsze qwerty na rynku a wydajnośc po podkręceniu do 1ghz na poziomie neo Smile
Głosy:
Google Chrome Windows 7
11-02-2012, 12:36:35
Offline  QuAiL
Android User
Android User
A ten HTC ma wyjście hdmi i obsługuje w ogóle aparat coś takiego?Big Grin bo w sumie nie wiem nawet a też by się to przydało a wiem że neo maTongue Na neo też wychodzą już pomału przeróbki tylko to jest kwestia czasuTongue Nie no mini pro niee xd wystarczy że miałem x10 mini i wystarczyBig Grin A to czyli z Iphone jak już brać to jedynie 4 albo 4S tak?Tongue ja wiem że tam nie ma nic takiego do zabawy na nim bo miałem ipod 3g w ręce przez jakiś czas i trochę nudny ale iphone to iphone co nieTongue
Głosy:
Firefox Windows 7
11-02-2012, 13:26:29
Offline  Toldo
Viceszef
Administrator

Liczba postów: 3,546
Reputacja: - 1384 +
Model: Xperia Neo V, Galaxy Tab 10.1 3G
ROM: Xdaily, Overcome
Z tych wymienionych moim zdaniem najrozsądniejszy jest Galaxy S. Jeszcze długo będzie wystarczająco wydajny. Ma ogromne wsparcie developerów, wciąż, oficjalnych już romów zapewne nie będzie ale co tam. Jego zalety to wydajność, w tej cenie ciężko jest kupić coś równie wydajnego, poza tym dobra bateria i wzorowa obsługa multimediów wszelkiej maści. Do tego oczywiście łączność na poziomie. Dziadek może i stary ale baaardzo jary i wart swojej ceny.

Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3

Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !
Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !
Głosy:
Opera Windows 7
11-02-2012, 19:31:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2012 19:33:10 przez Dominik.)
Offline  Dominik
Android User
Android User
Liczba postów: 194
Reputacja: - 39 +
Model: Galaxy S II
ROM: Gingerbread
Ale tylko jak się go pomoduje, bo na stock jest średnio Wink
(11-02-2012 12:36:35)QuAiL napisał(a):  A ten HTC ma wyjście hdmi i obsługuje w ogóle aparat coś takiego?Big Grin bo w sumie nie wiem nawet a też by się to przydało a wiem że neo maTongue Na neo też wychodzą już pomału przeróbki tylko to jest kwestia czasuTongue Nie no mini pro niee xd wystarczy że miałem x10 mini i wystarczyBig Grin A to czyli z Iphone jak już brać to jedynie 4 albo 4S tak?Tongue ja wiem że tam nie ma nic takiego do zabawy na nim bo miałem ipod 3g w ręce przez jakiś czas i trochę nudny ale iphone to iphone co nieTongue

Ta mini pro to nie x10 mini, 3' ekran, 1ghz 512 mb ramu... z iphone to tak choć 4 już jest taka średnia ale dobra
Głosy:
Google Chrome Windows 7
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (3): 1 2 3 Dalej »
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

KontaktMoDaCo.plWróć do góryWróć do forówWersja MobilnaRSSUnlockingSimlockTwójOperator.pleOmnia.net

Znaki towarowe oraz zdjęcia publikowane przez administrację są własnością poszczególnych firm i portali. Publikacja ich ma na celu wyłącznie przekazanie informacji i nie ma charakteru zarobkowego. Treści publikowanych wypowiedzi na łamach forum czy komentarze są własnością ich autorów i administracja nie ponosi odpowiedzialności prawnej za użyte tam znaki towarowe oraz obrazy/zdjęcia. Administracja forum MoDaCo.pl nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne szkody powstałe w wyniku użytkowania jakichkolwiek materiałów ukazujących się na łamach witryny.
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Temat by Ryan McGrane z Audentio Design.
Modyfikacje Stylu by Ryrzy z MoDaCo.pl.