Niedziałające linki raportujemy klikając w 
![]() Reklama
|
|
|
|
Wymiana Omni... Na co? ||
|
|
23-01-2012, 16:03:12
|
|||
|
|||
Wymiana Omni... Na co?
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
25-01-2012, 10:34:13
|
|||
|
|||
|
RE: Wymiana Omni... Na co?
Za tę kwotę masz
LG GT540 SE X8 Galaxy mini Jak dołozysz parę dyszek LG p500 i ten byłby najlepszy. Mini pro ma tylko wmiarę klawiaturę, sam telefon beznadzieja. |
|||
| Głosy: QuAiL (+1) | |||
|
25-01-2012, 11:30:24
|
|||
|
|||
|
to lepszy jeszcze ZTE Blade
lepsza rozdzielczosc i multi touch, pozatym parametry jak np swift
HTC Evo 3D GSM X515m || ROM: 4.0.3 + Sense 3.6 mwakious3Drom® + własne poprawki || CPU: Stock 1.2GHz || Recovery: 4EXT Recovery
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! ![]() |
|||
|
25-01-2012, 19:53:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2012 19:55:03 przez Dominik.)
|
|||
|
|||
|
Tylko trzeba uważać bo jest dośc awaryjny, ale również jest dobry
Za ok 500 możesz powoli szukac galaxy ace lub wildfire S.
|
|||
|
25-01-2012, 21:53:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2012 21:55:00 przez Toldo.)
|
|||
|
|||
|
Blade będzie najlepszym wyborem w tej cenie. Ekran jak na tę półkę jest rewelacyjny, rozdziałka WVGA, sporo wolnego ramu zostaje do działania, działa sporo gierek 3D, aparat jako taki, wsparcie ze strony userów jest ogromne. Jedyny minus to bateria, która przy intensywnym użytkowaniu wytrzyma 1,5 dnia maks. Moim zdaniem idealny telefon na rozpoczęcie zabawy z Androidem.
Jeśli chodzi o Ace'a i Wildfire to jedyna ich przewaga przejawia się w lepszej jakości wykonania obudowy. Podzespoły są praktycznie tak samo wydajne jak w Bladym, a przez małą rozdziałkę ekranu sporo aplikacji (głównie gier) będzie niekompatybilnych lub niewłaściwie wyświetlanych. Co się zaś tyczy X10 to jest to już dosyć wyeksploatowany sprzęt. Ma wprawdzie mocny procesor i niezły układ graficzny ale niewielka ilość pamięci RAM na pewno szybko da się we znaki. Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3 Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! |
|||
|
29-01-2012, 15:04:39
|
|||
|
|||
|
Ooo a to niespodzianka
Zapomniałem sobie o tym telefonie ZTE Widziałem tylko na reklamach ale tak poza tym nie widziałem go ani nie słyszałem nic więcej No to jest bardzo interesujące, ale on w sumie tylko wyszedł dla play i nie będzie problemu z sim jak ja mam w orange (nic nie wiem na temat tego telefonu). Co do Wildfire to fakt jest problem z aplikacjami bo kumpel go ma i inni na SE czy Samsung z androidem działają gierki normalnie a na tym HTC są właśnie problemy i na ten telefon nie zwracam uwagi. Toldo, ostatnio się bawiłem właśnie X10 i nie sprawiało takiego wrażenia jak by iloś ram dawała się we znaki, ale to może takie moje wrażenie tylko. Chyba że miałeś ten telefon w ręce i masz jakiś przykład to bym był bardzo tym zainteresowany To może jak już zbierać to może na SE Neo (nie NeoV)? Daje limit tak do 600zł?
|
|||
|
29-01-2012, 16:02:56
|
|||
|
|||
|
Uwierz mi, 256mb ramu w smartfonie z androidem to naprawdę mało, szybko Ci jej zabraknie, zwłaszcza na nowszych romach. Zaczniesz instalować różne rzeczy, uruchamiać aplikacje i gry, a ram bardzo szybko się zapcha. Na pamięć ram narzeka sporo userów X10, a także Milestone'a. Natomiast na temat reszty Xperii się nie wypowiadam bo mi się nie podobają
Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3 Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! |
|||
|
29-01-2012, 16:51:37
|
|||
|
|||
|
Najbardziej optymalnym następcą byłaby może Motorola Defy. Trochę droższa, ale wsparcie potężne, no i tanieje z dnia na dzień. Taki "mały, wielki telefon". Może to?
Przeglądaj MoDaCo.plTa treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! ![]() |
|||
|
29-01-2012, 17:49:44
|
|||
|
|||
|
Neo V jest bardzo dobrym wyborem, wsparcie rosnie, i jest też wydajna, ma dośc dużą rozdziałkę i dobry wyświetlacz. Zwykła neo rózni się od neo v aparatem i to dość duż różnica ale jest też droższa
|
|||
|
29-01-2012, 22:01:48
|
|||
|
|||
|
Szczerze moge dzisiaj polecić Galaxy Ace naprawde zrobił na mnie wrażenie nawet z brandem play chodził wyjątkowo szybko i wyświetlacz od amoleda naprawde nie robił aż tak złego wrażenia jak również dziś przezemnie testowanym Galaxy Gio, Xperia Arc a mówi to użyszkodnik S2 więc to duża pochwała dla tego telefonu.
Pomogłem? ![]() |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/collapse.gif)

lepsza rozdzielczosc i multi touch, pozatym parametry jak np swift

Zapomniałem sobie o tym telefonie