• Logowanie

Login:

Hasło:

Zapamiętaj mnie

hasło Nie pamiętam hasła

• Forum
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • REGULAMIN
glowna MoDaCo.pl → Forum Ogólne → Zakupy / Porównania v
1 2 Dalej »
→

Wymiana Omni... Na co?

Niedziałające linki raportujemy klikając w

[-]
Reklama

Strony (2): 1 2 Dalej »

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa | Tryb normalny
Wymiana Omni... Na co? ||

23-01-2012, 16:03:12
Offline  QuAiL
Android User
Android User
Liczba postów: 38
Reputacja: - 3 +
Model: Neo MT15i
ROM: ICS 4.0
Wymiana Omni... Na co?
Guest Ad
Witam, pora wymienić dobrą omnie na coś innego... ale pytanie na co? mam dość już WM i chciałem coś z androidem, cena nie duża bo 300zł, może by się udało do 500zł uzbierać ale jak zaś uzbieram do 500zł to wolał bym poczekać jeszcze troche i kupić se x10 no ale zostaje przy 300zł. I co za to kupić? Już przechodziło mi przez myśl X10 mini, Galaxy mini, G1 (chociaż nad tym modelem nie jestem przekonany). Jakie propozycje?
Głosy:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Firefox Windows 7

Pani Kontekstowa  Ilość postów: dużo :)
Reputacja: 1000
25-01-2012, 10:34:13
Offline  Dominik
Android User
Android User
Liczba postów: 194
Reputacja: - 39 +
Model: Galaxy S II
ROM: Gingerbread
RE: Wymiana Omni... Na co?
Za tę kwotę masz
LG GT540
SE X8
Galaxy mini
Jak dołozysz parę dyszek LG p500 i ten byłby najlepszy.
Mini pro ma tylko wmiarę klawiaturę, sam telefon beznadzieja.
Głosy: QuAiL (+1)
Google Chrome Windows 7
25-01-2012, 11:30:24
Offline  Ryrzy
Mistrz Yoda
Administrator

Liczba postów: 2,426
Reputacja: - 1318 +
Model: HTC Evo 3D
ROM: Anryl ICS 4.0.3 b14
to lepszy jeszcze ZTE Blade Smile lepsza rozdzielczosc i multi touch, pozatym parametry jak np swift

HTC Evo 3D GSM X515m || ROM: 4.0.3 + Sense 3.6 mwakious3Drom® + własne poprawki || CPU: Stock 1.2GHz || Recovery: 4EXT Recovery

Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !!

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Firefox Windows XP/2003
25-01-2012, 19:53:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2012 19:55:03 przez Dominik.)
Offline  Dominik
Android User
Android User
Tylko trzeba uważać bo jest dośc awaryjny, ale również jest dobry Smile Za ok 500 możesz powoli szukac galaxy ace lub wildfire S.
Głosy:
Google Chrome Windows 7
25-01-2012, 21:53:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2012 21:55:00 przez Toldo.)
Offline  Toldo
Viceszef
Administrator

Liczba postów: 3,546
Reputacja: - 1384 +
Model: Xperia Neo V, Galaxy Tab 10.1 3G
ROM: Xdaily, Overcome
Blade będzie najlepszym wyborem w tej cenie. Ekran jak na tę półkę jest rewelacyjny, rozdziałka WVGA, sporo wolnego ramu zostaje do działania, działa sporo gierek 3D, aparat jako taki, wsparcie ze strony userów jest ogromne. Jedyny minus to bateria, która przy intensywnym użytkowaniu wytrzyma 1,5 dnia maks. Moim zdaniem idealny telefon na rozpoczęcie zabawy z Androidem.

Jeśli chodzi o Ace'a i Wildfire to jedyna ich przewaga przejawia się w lepszej jakości wykonania obudowy. Podzespoły są praktycznie tak samo wydajne jak w Bladym, a przez małą rozdziałkę ekranu sporo aplikacji (głównie gier) będzie niekompatybilnych lub niewłaściwie wyświetlanych.

Co się zaś tyczy X10 to jest to już dosyć wyeksploatowany sprzęt. Ma wprawdzie mocny procesor i niezły układ graficzny ale niewielka ilość pamięci RAM na pewno szybko da się we znaki.

Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3

Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !
Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !
Opera Windows 7
29-01-2012, 15:04:39
Offline  QuAiL
Android User
Android User
Liczba postów: 38
Reputacja: - 3 +
Model: Neo MT15i
ROM: ICS 4.0
Ooo a to niespodziankaBig Grin Zapomniałem sobie o tym telefonieBig Grin ZTE Widziałem tylko na reklamach ale tak poza tym nie widziałem go ani nie słyszałem nic więcejBig Grin No to jest bardzo interesujące, ale on w sumie tylko wyszedł dla play i nie będzie problemu z sim jak ja mam w orange (nic nie wiem na temat tego telefonu). Co do Wildfire to fakt jest problem z aplikacjami bo kumpel go ma i inni na SE czy Samsung z androidem działają gierki normalnie a na tym HTC są właśnie problemy i na ten telefon nie zwracam uwagi. Toldo, ostatnio się bawiłem właśnie X10 i nie sprawiało takiego wrażenia jak by iloś ram dawała się we znaki, ale to może takie moje wrażenie tylko. Chyba że miałeś ten telefon w ręce i masz jakiś przykład to bym był bardzo tym zainteresowanySmile To może jak już zbierać to może na SE Neo (nie NeoV)? Daje limit tak do 600zł?
Głosy:
Firefox Windows 7
29-01-2012, 16:02:56
Offline  Toldo
Viceszef
Administrator

Liczba postów: 3,546
Reputacja: - 1384 +
Model: Xperia Neo V, Galaxy Tab 10.1 3G
ROM: Xdaily, Overcome
Uwierz mi, 256mb ramu w smartfonie z androidem to naprawdę mało, szybko Ci jej zabraknie, zwłaszcza na nowszych romach. Zaczniesz instalować różne rzeczy, uruchamiać aplikacje i gry, a ram bardzo szybko się zapcha. Na pamięć ram narzeka sporo userów X10, a także Milestone'a. Natomiast na temat reszty Xperii się nie wypowiadam bo mi się nie podobają Wink

Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3

Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !
Głosy:
Opera Windows 7
29-01-2012, 16:51:37
Offline  malymon
MLM
Chef

Liczba postów: 1,119
Reputacja: - 961 +
Model: MB 860
ROM: Stock 2.3.4 PL
Najbardziej optymalnym następcą byłaby może Motorola Defy. Trochę droższa, ale wsparcie potężne, no i tanieje z dnia na dzień. Taki "mały, wielki telefon". Może to?

Nie oczekuj zbyt wiele od blondynki Smile Przeglądaj MoDaCo.pl

Głosy:
Internet Explorer Windows 7
29-01-2012, 17:49:44
Offline  Dominik
Android User
Android User
Neo V jest bardzo dobrym wyborem, wsparcie rosnie, i jest też wydajna, ma dośc dużą rozdziałkę i dobry wyświetlacz. Zwykła neo rózni się od neo v aparatem i to dość duż różnica ale jest też droższa
Głosy:
Google Chrome Windows 7
29-01-2012, 22:01:48
Offline  Format
Rozrabiaka Forumowy
VIP

Liczba postów: 564
Reputacja: - 508 +
ROM: CheckROM RevoHD V6
Szczerze moge dzisiaj polecić Galaxy Ace naprawde zrobił na mnie wrażenie nawet z brandem play chodził wyjątkowo szybko i wyświetlacz od amoleda naprawde nie robił aż tak złego wrażenia jak również dziś przezemnie testowanym Galaxy Gio, Xperia Arc a mówi to użyszkodnik S2 więc to duża pochwała dla tego telefonu.

Pomogłem?
Głosy:
Google Chrome Windows 7
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (2): 1 2 Dalej »
Wątek zamknięty 

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

KontaktMoDaCo.plWróć do góryWróć do forówWersja MobilnaRSSUnlockingSimlockTwójOperator.pleOmnia.net

Znaki towarowe oraz zdjęcia publikowane przez administrację są własnością poszczególnych firm i portali. Publikacja ich ma na celu wyłącznie przekazanie informacji i nie ma charakteru zarobkowego. Treści publikowanych wypowiedzi na łamach forum czy komentarze są własnością ich autorów i administracja nie ponosi odpowiedzialności prawnej za użyte tam znaki towarowe oraz obrazy/zdjęcia. Administracja forum MoDaCo.pl nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne szkody powstałe w wyniku użytkowania jakichkolwiek materiałów ukazujących się na łamach witryny.
Polskie tłumaczenie © 2007-2012 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.
Temat by Ryan McGrane z Audentio Design.
Modyfikacje Stylu by Ryrzy z MoDaCo.pl.