Niedziałające linki raportujemy klikając w 
![]() Reklama
|
|
|
|
Witam...iny ;) || » Czym zastąpić WinMo 6.1....?
|
|
19-01-2012, 17:52:48
|
|||
|
|||
Witam...iny ;)
Może ktoś od razu poleci mi linka na forum do czegoś co ją postawi na "nogi" i sprawi, że będzie pełna energii. Np do jakiegoś nowego systemu zamiast 6.1? Tylko uprzedzam, że nie znam się na leczeniu teleonów i potrzebuję łopatologicznej instrukcji obsługi ![]() Pozdrawiam, R |
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
19-01-2012, 18:00:46
|
|||
|
|||
|
RE: Witam...iny ;)
Witamy. Zajrzyj do działu Omnia i900 > Romy i Modyfikacje. Tam znajdziesz indeks romów, możesz sobie popatrzeć co jest pięć. Właściwie trudno cokolwiek doradzić, bo każdy lubi co innego. Na początek sam musisz sobie potestować romy i sprawdzić co Ci podejdzie. Wszelkie instrukcje wgrywania itp. znajdziesz również w tym dziale podpiętę.
Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3 Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/collapse.gif)

robert-wojcik
Może ktoś od razu poleci mi linka na forum do czegoś co ją postawi na "nogi" i sprawi, że będzie pełna energii. Np do jakiegoś nowego systemu zamiast 6.1? Tylko uprzedzam, że nie znam się na leczeniu teleonów i potrzebuję łopatologicznej instrukcji obsługi