Niedziałające linki raportujemy klikając w 
![]() Reklama
|
|
|
|
Pokaż swój pulpit ||
|
|
12-11-2010, 18:41:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2010 18:49:48 przez pHarel.)
|
|||
|
|||
Pokaż swój pulpit
![]() Pierwszy pulpit: Fancy widget ADW launcher Drugi pulpit: Zarządzanie energią Tapatalk pro Trzeci pulpit: FB Pomogłem? Kliknij
![]() ![]() |
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
12-11-2010, 18:46:47
|
|||
|
|||
|
RE: Pokaż swój pulpit
Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3 Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! |
|||
|
21-02-2011, 23:52:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2011 13:22:30 przez Toldo.)
|
|||
|
|||
|
Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !
Nowy mod w budowie. Customowy taskbar i kolorowe ikony w menu. Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
Samsung Galaxy Tab 10.1 3G | 7500CELB1 Overcome 2.3.1 Honeycomb 3.2 | Pershoot's 2.6.36.4 Kernel | GSM XXKL3 Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! Pomogłem? -> Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! |
|||
| Głosy: malymon (+1), michal57100 (+1) | |||
|
24-11-2011, 19:47:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2011 19:47:58 przez Wall-E.)
|
|||
|
|||
|
Oryginalny zapewne nie będę, ale naszła mnie ochota na dizajn coś w rodzaju ICS...
Ot... takie cóś wyszło i dalej się rozwija. "...czysta wódka ani honoru, ani munduru nie plami." mjr Bolesław Wieniawa-Długoszowski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy" marszałek Józef Piłsudski "Android to najbardziej posrany system ever... Ale jak dotąd nikt nie wymyślił lepszego." Wall-E |
|||
| Głosy: Toldo (+2), malymon (+1) | |||
|
24-11-2011, 23:09:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2011 23:11:43 przez malymon.)
|
|||
|
|||
Przeglądaj MoDaCo.plTa treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się ! ![]() |
|||
| Głosy: Toldo (+2) | |||
|
30-11-2011, 22:58:13
|
|||
|
|||
|
Kontynuacja pomysłu, którego zaczątek jest tutaj: http://www.modaco.pl/Thread-Pokaz-swoj-p...2#pid28762 - stąd też sporo podobieństw.
ROM: CheckROM RevoHD 3.1.1 (XWKJ3) [deodexed] Cel: Osiągnięcie największego podobieństwa do ICSa (Ice Cream Sandwich 4.0). Postępy: Na skrinach (w porównaniu z postem podanym wyżej). Prawie cały wygląd oparty jest o zmodyfikowane natywne elementy ROMu a nie o nakładki/dodatki - wyjątkiem jest Launcher i LockScreen, które uznałem za najładniejsze i najbardziej mi pasujące. Pulpit: To nadal oskinowany GO Launcher - bo najładniej i najfunkcjonalniej wychodzi. W kolejności screenów: Lewy, Home, Prawy Lista aplikacji: Nadal oskinowany GO Launcher. Pasek powiadomień (rozwinięty): Zmodyfikowany element natywny. Dialer: Zmodyfikowany element natywny. Skrzynka SMS: Zmodyfikowany element natywny. Opcje systemu: Zmodyfikowany element natywny. LockScreen: Oskinowany GO Locker - bo wydawał mi się ładniejszy mimo, że po murzyńsku gada. Choć może być i zmodyfikowany element natywny. Do tego dochodzą ICSowe menusy, obrazki, tapety i takie tam pierdoły... Na obecną chwilę to tyle. Tyram dalej. "...czysta wódka ani honoru, ani munduru nie plami." mjr Bolesław Wieniawa-Długoszowski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy" marszałek Józef Piłsudski "Android to najbardziej posrany system ever... Ale jak dotąd nikt nie wymyślił lepszego." Wall-E |
|||
| Głosy: Toldo (+2), malymon (+1), XTeK (+1) | |||
|
02-12-2011, 23:11:42
|
|||
|
|||
|
Obecny wygląd pulpitu oparty o rom MIUI. Zbiór różnych elementów z kilku motywów MIUI oraz Fancy Widgets, Elixir 2 i Battery Status. Ekrany od lewej do prawej, główny z zegarem.
![]() ![]() ![]() ![]()
Sony Ericsson Xperia Neo V | Android 2.3.7 Xdaily | NightElf Lite Experimental 9.6 | Baseband 64
|||
| Głosy: Wall-E (+1), malymon (+1) | |||
|
16-12-2011, 16:20:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2011 16:23:59 przez Wall-E.)
|
|||
|
|||
|
Nadal nie będę oryginalny... I dobrze.
Dalszy rozwój mojej wizji... Dużo niebieskiego, dużo czarnego i dużo prostoty. "...czysta wódka ani honoru, ani munduru nie plami." mjr Bolesław Wieniawa-Długoszowski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy" marszałek Józef Piłsudski "Android to najbardziej posrany system ever... Ale jak dotąd nikt nie wymyślił lepszego." Wall-E |
|||
|
16-12-2011, 20:14:09
|
|||
|
|||
|
Ty to kochasz ten niebieski.
![]() Mnie zaś odwrotnie, marzy się jak najmniej. Ogólnie ładnie "popsułeś ".
![]() |
|||
|
02-05-2012, 13:00:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2012 13:03:19 przez miciugo.)
|
|||
|
|||
|
...najlepiej jest się uczyć na błędach innych...(chyba po to jest te forum?)
![]() |
|||
| Głosy: Toldo (+4) | |||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/collapse.gif)

Przeglądaj