Niedziałające linki raportujemy klikając w 
![]() Reklama
|
|
|
|
Nowy smartfon do 1700zł. ||
|
|
16-10-2011, 23:35:16
|
|||
|
|||
Nowy smartfon do 1700zł.
Chciałbym zapytać Was, jakie smartfony polecacie tak do 1700zł? Telefon musi być nowy. Piszę w imieniu kolegi, gdyż ten ma zamiar zmienić telefon, a nie wie do końca na jaki ![]() Interesuje go coś z Androidem, choć może i coś dobrego z innym systemem za taką kasę się znajdzie... Na oku ma m.in. HTC Incredible S i Desire HD. Co polecacie do takiej kwoty? Z gry dzięki za propozycje
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
17-10-2011, 01:38:57
|
|||
|
|||
|
Re: Nowy smartfon do 1700zł.
Samsung galaxy s2 na allegro dostaniesz za 1700
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ![]() SPV M3000->Samsung Omnia->Samsung Omnia2->HTC HD2->Samsung Omnia2->Samsung Galaxy S->Sony Ericsson Xpieria X10->Samsung Galaxy S II |
|||
|
17-10-2011, 11:39:33
|
|||
|
|||
|
RE: Nowy smartfon do 1700zł.
Tylko SGS II, za 1600 niecałe są już nówki.
|
|||
|
17-10-2011, 16:03:38
|
|||
|
|||
|
A jak na tle SGS2 wypadają m.in. Incredible S, Desire HD i ew. Sensation?
Ewentualnie coś nie na Andku by się znalazło?
|
|||
|
17-10-2011, 16:39:36
|
|||
|
|||
|
Obejrzyj to i nie będziesz miał wątpliwości.
Pomogłem? ![]() |
|||
| Głosy: spider (+1) | |||
|
17-10-2011, 17:12:46
|
|||
|
|||
|
Ja bym polecił HTC sensation . Wykonanie i nakładka systemowa sense 3.0 jest dużym plusem tego telefonu. Kupując SGS2 tez się nie zawiedziesz .Jednak htc mnie bardziej przekonuje ze względu na mniejszy spadek ceny niż u samsunga .
Pomogłem? Cieszę się.Kliknij
|
|||
| Głosy: miciugo (+1) | |||
|
17-10-2011, 17:26:37
|
|||
|
|||
|
Re: Nowy smartfon do 1700zł.
Nie kumam co ma spadek ceny do wydajności urządzenia? sgs2 jest w tym momencie najbardziej wydajnym urządzeniem i jak na razie ma najlepsze parametry.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ![]() SPV M3000->Samsung Omnia->Samsung Omnia2->HTC HD2->Samsung Omnia2->Samsung Galaxy S->Sony Ericsson Xpieria X10->Samsung Galaxy S II |
|||
|
17-10-2011, 18:18:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-10-2011 18:18:58 przez martini.)
|
|||
|
|||
|
Witam. Jedni obstawiają za wyborem SGS II, natomiast drudzy za Sensation. Ja obstawiam za HTC Sensation - posiadam go już troche czasu i jestem w pełni, jak najbardziej zadowolony. Zapraszam tutaj
Kod: Ta treść nie jest widoczna dla gości. Zarejestruj się !P.S A co do wydajności - myślę, że najważniejsze jest to, aby telefon chodził w pełni sprawnie, szybko, płynnie i bez zacięć. Oczywiście powinien także radzić sobie nienagannie z grami(przynajmniej dla mnie, bo tego wymagam) - mój telefon wszystkie te cechy spełnia w 100%, więc pisanie, że jakiś inny telefon jest bardziej wydajny, albo że ma np. "więcej punktów w benchmark'u jest bezsensowne, jak i totalnie bezcelowe Myślę, że osoba zainteresowana kupnem telefonu w takiej cenie zrobiłaby najlepiej, gdyby udała się do jakiegoś większego sklepu, wzięła obydwa telefony do ręki i sama zdecydowała - który bardziej odpowiada ![]() Pozdrawiam HTC Sensation - S-Off & Rooted
Android InsertCoin 3.3.6 user
![]() |
|||
| Głosy: ChickenPie (+1), Pablo (+1) | |||
|
17-10-2011, 18:59:58
|
|||
|
|||
|
Ogólnie ja jestem za HTC,powód?
Aluminiowe wykonanie,gdy sensation nam spadnie to nie wiele się stanie,może się porysuje,w SGS2 popęka obudowa ![]() Po co mu telefon który jeszcze przez długie lata nie będzie wykorzystany w 100%? Sensation to ładny telefon,z dobrym ekranem,mocnym prockiem i Sense UI,telefon jest świetny,jak nie Sensation to Evo 3D,Deska HD,HTC robią perfekcyjne telefony,patrz na ich wsparcie,Stare HD2 to tej pory tryska nowymi bajerkami w romach,podobnie jest w nowych urządzeniach,przez lata będą wspierane =) Pomyśl nad Sensation lub Xperii Play,telefon jest dobry,ma ciekawy ekran,duże możliwości,Sony Ericsson zrobił tu myk z Iphone czy N8,Telefon nie musi być super mocny aby odpalał wszystkie gry ładnie i chodził cudownie,po co kombajn gdy tego nie wykorzystamy a zapłacimy za powietrze
|
|||
|
17-10-2011, 19:06:40
|
|||
|
|||
|
Co do Xperi play sie nie zgadzam, gdyż gry które wychodzą na ten telefon jako dedykowane nie wspierają w pełni jego rozwiązań technologicznych czytaj "analogów" oraz górnych guzików jak i kilka innych rzeczy.
Pomogłem? ![]() |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/collapse.gif)

AS00