Niedziałające linki raportujemy klikając w 
![]() Reklama
|
|
|
|
Nie działa Rotacja Ekranu ||
|
|
20-12-2011, 14:46:55
|
|||
|
|||
Nie działa Rotacja Ekranu
Sprawdziłem jeszcze jedną rzecz. Już po kalibracji kiedy ten czerwony punkcik chodzi mi tylko w górę i w dół jak mocniej szarpnę telefonem to poleci na boki. Sprawdziłem jak ma się to do obracania np zdjęć w przeglądarce. Podczas mocniejszego szarpnięcia obraca fotkę. Chyba jednak uległ uszkodzeniu akcelerometr. Jak myślicie? Co to może być? |
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
20-12-2011, 14:51:30
|
|||
|
|||
|
RE: Nie działa Rotacja Ekranu
no niestety jeśli nie pomaga HR to zmiena ROMu także nie pomoże... stawiam na fizyczne uszkodzenie czujnika
HTC Evo 3D GSM X515m || ROM: 4.0.3 + Sense 3.6 mwakious3Drom® + własne poprawki || CPU: Stock 1.2GHz || Recovery: 4EXT Recovery
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! ![]() |
|||
|
20-12-2011, 15:46:42
|
|||
|
|||
|
No a ew jakaś rada co zrobić? Rozebrać popukać podmuchać jest sens? Na jakiej zasadzie działa ten akcelerometr? Może coś mu tam przeszkadza kurz czy coś
|
|||
|
20-12-2011, 16:00:22
|
|||
|
|||
|
rozkrec poczysc, podmuchaj popukaj
ale co ci to da jesli akcelerometr to ujładzik BGA (tu drugi od lewej- przykladowy uklad akcelerometru)HTC Evo 3D GSM X515m || ROM: 4.0.3 + Sense 3.6 mwakious3Drom® + własne poprawki || CPU: Stock 1.2GHz || Recovery: 4EXT Recovery
Nie odpowiadam na PW !! Od tego jest FORUM... za dręczenie mnie na PW będę dawał warny !! ![]() |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[-] [-]](images/collapse.gif)

eng

ale co ci to da jesli akcelerometr to ujładzik BGA